Karriere:

Går fra Tomagruppen til EVAT

Stian Løken Blom blir salgs-, markedsdirektør og partner i FM-selskapet EVAT.

Publisert

Etter å ha jobbet fem år i Tomagruppen, sist som konserndirektør for salg og marked, skifter Stian Løken Blom nå jobb og begynner i EVAT, et FM-selskap som leverer tjenester innenfor personalrestauranter, kantine, renhold og eiendomstjenester. Selskapet omsetter i dag for 100 millioner kroner i året og har 250 ansatte. Men målet er å vokse kraftig til en omsetning på 500 millioner i løpet av de neste fem årene.

– Jeg er svært takknemlig for mulighetene jeg fikk hos Toma, og den gode relasjonen jeg har hatt til eierne. Jeg brenner for servicetjenester og spesielt det å bruke FM til å skape attraktive bygg og arbeidsplasser. Det å få tilbud om å komme på eiersiden av et flott FM-selskap med store ambisjoner gjorde det umulig for meg å takke nei til denne muligheten, sier Løken Blom.

Han gleder seg til å komme i gang og hjelpe leietakere med skreddersydde servicetjenester. – Det har vært en konsolidering i bransjen der dyktige konkurrenter har vokst seg store. Det gjør at tidspunktet er godt for å ta en posisjon i henhold til vår strategi, sier Løken Blom.

Styreleder Thorbjørn Graarud sier at Stian Løken Blom passer perfekt til oppgaven nå som EVAT skal satse sterkere innenfor FM.

— Stian har lang erfaring fra FM/eiendomsbransjen og kan vise til svært gode resultater. Han har erfaring og egenskaper som vil styrke konkurransekraften til EVAT, sier Graarud, som har bakgrunn CEO i Synnøve Finden, konsernsjef hos ISS, CEO i Neas og konserndirektør FM i Toma.

– Stian er kommersielt sterk og har et hyggelig vesen. Når du kombinerer dette med kunnskap og gjennomføringsevne vil dette styrke oss, sier gründer og adm. direktør Edilberto Maldonado.

Stian Løken Blom er særlig opptatt av å skape gode opplevelser for gjestene gjennom mat- og drikketjenester.

– De yngre generasjonene er opptatt av helse og bærekraft, og vi som en FM-leverandør kan i stor grad påvirke dette gjennom en bærekraftig og sunn matleveranse. Dette blir svært gøy og motiverende

Powered by Labrador CMS