Karriere:

NY I AVA: Petter Bay Braathen.
NY I AVA: Petter Bay Braathen.

Går fra Ferd til AVA Eiendom

Blir utviklingsdirektør.

Publisert Sist oppdatert

Petter Bay Braathen starter hos AVA Eiendom AS som utviklingsdirektør. Han kommer fra Ferd og tidligere Stor-Oslo Eiendom, hvor han har opparbeidet seg solid erfaring innen prosjektledelse, utvikling av eiendom samt arbeid med regulering.

AVA har hatt høyt tempo de siste månedene, herunder med utkjøp av Varner, samt oppkjøp i Asker Næringseiendom AS. Eiendomsporteføljen består nå av flere utviklingsprosjekter. Det største prosjektet er arbeidet med et nytt miljøbygg for Høyskolen Kristiania i Kirkegata 23-25 i Oslo sentrum.

- Vi er glade for at Petter Bay Braathen har mønstret på AVA-skuta som utviklingsdirektør. Petter tilfører verdifull kompetanse som vi nå trenger med de ulike utviklingsprosjektene som står for tur, sier Arne Vannebo, CEO i AVA Eiendom AS.

- Han vil i tillegg ha det overordnede ansvaret for AVAs miljø og bærekrafts arbeid. AVA er et eiendomsselskap hvor all kompetanse skal ligge «in house», og dermed er kompetanse på utvikling, miljø og bærekraft svært viktig, da alt fokus fremover vil bygges rundt miljømessige gode løsninger, sier Vannebo.

- AVA Eiendom er et kompetent firma med gründer-ånd og eiendom i blodet. Med en fin portefølje og flinke folk, gleder jeg meg til reisen og en styrket satsning innen utvikling, sier Petter Bay Braathen.

AVA Eiendom AS eier i dag 26 eiendommer. Ved inngangen til 2021 eier og forvalter AVA eiendommer for ca. fem milliarder kroner med en solid balanse.

Powered by Labrador CMS