Frogner House Apartments – det naturlige valg av bolig for dine ansatte

Det skal være enkelt å bo hos Frogner House Apartments. Hos oss trenger du ikke tenke på verken depositum, møbler, ødelagte vaskemaskiner eller lyspærer som går – vi tar nemlig hele den administrative jobben for deg.

I tillegg gir vi våre gjester en hjemmefølelse man ikke får på hotell. Mange som reiser i jobbsammenheng ønsker å opprettholde rutinene de har hjemme, og hos oss kan man slappe av i fullt møblerte leiligheter, tilberede måltider på eget kjøkken, invitere kollegaer og familie over på middag og nyte en fleksibel tilværelse i leiligheter med god plass. Våre gjester kan komme og gå som de ønsker, og dermed optimalisere sin hverdag etter behov. Leilighetene våre ligger dessuten praktisk til i sentrale nabolag i Oslo og Stavanger, med kollektivtransport, restauranter og barer, butikker og severdigheter utenfor døren.

Fleksible og skreddersydde løsninger

I Frogner House har vi lang erfaring med bedriftssamarbeid, og en ekspertise som hjelper bedrifter med å skreddersy de beste løsningene for deres behov. Hos oss bor man så lenge man ønsker – i alt fra en natt til flere år – og vårt botilbud passer derfor meget godt for bedrifter som får inn prosjektledere, expats, pendlere og trainees. Vi setter sammen en tilpasset bedriftsavtale og forklarer hvordan bedriften kan utnytte denne best mulig – og på en fleksibel og kostnadseffektiv måte.

Workation

Er du lei av hjemmekontor? Bytt til bortekontor.

Hva med å ta med deg jobben til Stavanger eller Oslo? Bo uforstyrret i en av våre sentrale leiligheter, med skrivebord og møtefasiliteter. Etter jobben kan du for eksempel ta turen til Fargegata og Prekestolen i Stavanger, eller til Frognerparken og Vettakollen i Oslo. En workcation kan gi deg både faglig og mentalt påfyll. Workcation handler om å ha bortekontor i en periode, enten det er snakk om et par dager eller over lengre tid.

Velkommen til bortekontor hos Frogner House Apartments.

Spennende prosjekter i Stavanger

Frogner House Apartments er nå den største aktøren innenfor leilighetshotell i Stavanger. Totalt tilbyr vi nå 400 leiligheter her, med flott beliggenhet fra Stavanger sentrum til Forus. Alle med nærhet til kollektivaksen.

I Lagårdsveien 61 alene huser Frogner House over 100 leiligheter, alt ifra studioleiligheter til leiligheter med 2 soverom. Her kan du bo i et døgn, eller et år. Alle leiligheten våre er innredet i moderne, skandinavisk design og er fullt møblerte med kjøkken og eget bad. Her er det godt tilrettelagt for arbeid, med arbeidsplass og wifi.

I underetasjen kan du ta med deg kollegaene dine på Fangene på fortet som byr på utfordringer for både store og små. I første etasje har Sirkus Renaa flyttet inn. Her kan du boltre deg i deilige smaksopplevelser i deres konditori, pizzeria eller på iskremfabrikken, der du kan smake på hjemmelaget Gelato.

Lagårdsveien 61 fremstår altså i dag som et komplett sted å bo – sentralt, tilrettelagt for arbeid og med mange flotte opplevelser i umiddelbar nærhet.

Kontakt vårt dyktige salgskontor ved interesse. Velkommen!

Kommer høsten 2021: I Pedersgata 7-13, åpner vi 19 lekre og nyrenoverte leiligheter. Dette området av byen er under spennende utvikling og det kommer mange kule restauranter og kafeer fremover. Vi gleder oss til lansering og mer informasjon kommer på vår nettside og nyhetsbrev fremover. https://frognerhouse.no/stavanger/pedersgata-7/

Powered by Labrador CMS