HOVEDKONTOR: Sånn ser selskapet for seg den videre utviklingen.
HOVEDKONTOR: Sånn ser selskapet for seg den videre utviklingen.

Fortsetter å utvikle hovedkontoret for 165 millioner

I 2017 ble kurs- og konferansesenteret bygd, nå er det klart for blant annet flere kontorer.

Publisert

Betonmast Buskerud-Vestfold har inngått kontrakt med Redningsselskapet og Horten Industripark for bygging av RS Noatun 2 i Horten. Kontrakten gjelder bygging av et overnattingsbygg, et kontorbygg og en multihall ifølge en pressemelding.

Foreløpig har byggherren avropt byggingen av overnattingsbygget, til 35 millioner kroner.

En samspillsentreprise på alle tre byggene vil kunne ha en samlet verdi på 165 millioner kroner. RS Noatun 2 er en videreføring av samarbeidet mellom Redningsselskapet og Betonmast fra 2017. Kontor- og overnattingsbygget skal også oppføres i massivtre, og multihallen vil inneholde treningsbasseng og idrettshall. Forventet tidspunkt for avrop er henholdsvis første og tredje kvartal i 2022.

Prosjektet er et ledd i Redningsselskapets planer om å flytte fra Oslo.

– Noatun er allerede en stor suksess for Redningsselskapet. Det har gitt oss et sted å drive effektiv opplæring av alle våre faste og frivillige mannskaper. Vi kaller senteret vårt hjerte, og vårt hjem. Denne utbyggingen viderefører strategien vår. I 2024 blir RS Noatun og Horten hovedsete og -kontor for oss, sier fungerende generalsekretær Martin Fuhr Bolstad i Redningsselskapet .

Prosjektet er forventet ferdigstilt i første kvartal 2024.

Powered by Labrador CMS