HENTER TRE: Ferd Eiendoms sjef Camilla Krogh har ansatt tre nye medarbeidere.
HENTER TRE: Ferd Eiendoms sjef Camilla Krogh har ansatt tre nye medarbeidere.

Ferd Eiendom med flere ansettelser

Ferd Eiendom klargjør for vekst og har gjennomført fleree ansettelser.

Publisert

Ferd Eiendoms sjef Camilla Krogh har ansatt Kåre Hinna som prosjektansvarlig for næring, Nina Hox-Meedom som kunde- og markedsansvarlig for bolig og Esther Lia som Business Controller.

Kåre Hinna (62) har lang erfaring med prosjektledelse av utviklings- og byggeprosjekter. Han kommer fra fra Oslo Areal og har tidligere vært medeier i et mindre konsulentfirma. De siste årene har han jobbet med større rehabiliterings- og reguleringsprosjekter. I prosjektene har det vært fokus på gjenbruk og miljømessig og sosial bærekraft.

Kåre Hinna
Kåre Hinna

– Vi er svært fornøyd med å få Kåre om bord på laget hos oss, og vi ser frem til å dra nytte av hans erfaring og kompetanse i utviklingsprosjektene, sier Camilla Krogh.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Ferd Eiendom som fremstår som et engasjert og dyktig lag, og som har iverksatt noen svært spennende utviklingsprosjekter som vil bli viktige for byen, sier Kåre Hinna.

Nina Hox-Meedom (45) har lang erfaring fra Skanska Eiendomsutvikling hvor hun har jobbet med konseptutvikling, salg og markedsføring av nyboligprosjekter gjennom mange år. De siste årene har hun jobbet med ulike utviklingsprosjekter, deriblant den digitale kundereisen, smarthusløsninger, kommersiell tilpasning av nye boligkonsepter og bærekraft som en verdi for boligkjøperne.

Nina Hox-Meedom.
Nina Hox-Meedom.

– Jeg brenner for fornøyde boligkjøpere, og hvordan man systematisk kan jobbe for å nå en høy kundetilfredshet, sier Nina Hox-Meedom.

– Vi er svært fornøyd med å få Nina om bord på laget hos oss, og vi ser frem til hvordan hun vil bidra med å utvikle Ferd Eiendoms kundereise sier Camilla Krogh.

Esther Lia (45) har omfattende erfaring fra økonomisk oppfølging av ulike byggeprosjekter fra både entreprenør og byggherreside. Det siste året har hun vært i Kirkens Bymisjon som Business Controller for eiendomsavdelingen med ansvar for rapportering og beslutningstøtte. Før dette har hun lang erfaring fra Skanska Norge og Skanska Eiendomsutvikling der hun jobbet med både bolig og næringsprosjekter samt bistod med transaksjoner, skatte- og avgiftsmessige problemstillinger og automatisering av rapporteringsprosesser.

Esther Lia.
Esther Lia.

– Ferd Eiendom har verdier jeg kan identifisere meg med og har en omfattende og spennende utviklingsportefølje. Jeg ser frem til å jobbe tett sammen med prosjektteamene for å bidra til at det gjøres grundige økonomiske vurderinger, sier Esther Lia.

– Ferd Eiendom har høye ambisjoner for virksomheten vår, og er derfor veldig glad for å få Esther med oss på laget for å styrke den økonomiske oppfølgingen fremover, sier Camilla Krogh.

Powered by Labrador CMS