Kristine Gjelsten Haugen skal jobbe bredt innen prosjekt, marked, analyse og diverse andre oppgaver.

Fabritius ansetter etter økt aktivitet

Fabritius har ansatt Kristine Gjelsten Haugen for å møte den økte aktiviteten i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Fabritius jobber med regulering og utvikling av drøye 1 millioner kvadratmeter tomt på Gardermoen. Selskapet skal også utvikle 477 000 kvadratmeter ved Drøbak fra 2020, samt jobbe med flere utviklingsprosjekter. Nå ansetter Fabritius Kristine Gjelsten Haugen fast etter at hun har jobbet som trainee i selskapet i snaut ett år.

Hun har en bachelor i eiendomsutvikling fra Univercity of Denver med fordypning i kommunikasjon. Hun har også inntil nylig vært en del av det norske landslaget i alpint.

«Vi er veldig fornøyd med den jobben Kristine har gjort så langt og er glad for å få henne med permanent på laget videre. Kristine vil jobbe bredt innen prosjekt, marked, analyse og diverse andre oppgaver», skriver Fabritius i en melding.

– Vi har den senere tid lært Kristine å kjenne som en dyktig og ansvarsfull kollega, som har mye å bidra med i mange ulike settinger, og vi er derfor veldig glade for at hun ønsker å være med oss videre i en spennende tid for Fabritius, sier daglig leder Asgeir Solheim.

Powered by Labrador CMS