KJENNER EIENDOMSBRANSJEN: Jan Revfem har vært eiedomsjournalist i flere år og skal nå skrive for Estate Nyheter.
KJENNER EIENDOMSBRANSJEN: Jan Revfem har vært eiedomsjournalist i flere år og skal nå skrive for Estate Nyheter.

Estate Nyheter styrker redaksjonen

Estate Nyheter har hentet inn Jan Revfem for å styrke dekningen av finans- og boligmarkedet.

Publisert

Estate Media vil øke den redaksjonelle satsingen med flere journalister. Første skritt på veien er at Estate Nyheter henter inn Jan Revfem fra Nettavisen til redaksjonen.

Jan Revfem kjenner eiendomsbransjen godt, etter å ha jobbet i NE nyheter i nesten åtte år før NæringsEiendom ble kjøpt opp av Estate Media. De seneste årene har han jobbet som journalist i Nettavisen, hvor han har dekket økonomi/finans og boligmarkedet. I Estate Nyheter vil han ha hovedfokus på finans og boligmarkedet, inkludert de finansielle rammebetingelsene og hvordan endringer slår ut for de som driver med eiendom.

– Når redaksjonen til Estate skal vokse videre, har vi sett på hvilke områder som vi ønsker å styrke oss. Og da har særlig finans og bolig vært områder hvor vi føler det er rom for å gjøre mye mer. Med økte renter, blir finansiering stadig viktigere for våre lesere, og vi skal være stedet hvor de finner alt av relevant info. For oss har det vært utrolig viktig å få inn en god eiendomsjournalist som kjenner faget god og som kan gå rett inn og gi Estate Nyheter en ny dimensjon, sier Dag-Jørgen Saltnes, redaktør i Estate Nyheter.

Han mener bakgrunnen til Jan Revfem fra bank, nyhetsbyrået TDN Finans, Finansavisen, bransjeavisen NE nyheter og den bredere Nettavisen gjør han perfekt egnet til å være med på å løfte redaksjonen videre. Etter at Jan Revfem er på plass i midten av september på en omfattende freelanceavtale, teller Estates redaksjon seks dyktige eiendomsjournalister med lang erfaring.

– Etter årene i Nettavisen brenner jeg for å ta for meg boligmarkedet nærmere. Samtidig går det mot spennende tider for næringseiendom med de høyere rentene, så finansiering vil være et sentralt tema fremover. Med min bakgrunn og mitt kontaktnett håper jeg å styrke Estate fremover, sier Jan Revfem.

Powered by Labrador CMS