GÅR DIGITALT: Estate kunnskap satser på digitale konferanser. Her fra Eiendomsdagene i 2019.
GÅR DIGITALT: Estate kunnskap satser på digitale konferanser. Her fra Eiendomsdagene i 2019.

Estate med digital konferansesatsing

Estate kunnskap går i gang med en serie digitale konferanser. Først ute er retailkonferansen Die or survive.

Publisert Sist oppdatert

Mens koronakrisen har bidratt til en utsettelse av Estates konferanseprogram, har Estate kunnskap jobbet med et nytt digitalt konferansekonsept. Nå er første konferanse i serien Estate Connect lansert, en fagkonferanse om retail med tittelen Retail – Die or survive?. Konferansen arrangeres den 19. mai.

– Vi er veldig spent på å se hvordan disse konferansene mottas i markedet og håper at dette kan bli et produkt som vi også kan tilby i tillegg til vanlige konferanser når verden blir «normal» igjen. Vi lærer nå masse om digitale verktøy og håper vi kan ta med oss denne erfaringen inn i en ny tid etter korona, sier Stein Ove Ødegård, leder av Estate kunnskap.

Han legger til at Estate kunnskap vil følge opp med en ny connect-konferanse i juni som tar for seg endringene i boligmarkedet som følge av korona-situasjonen.

– De digitale konferansene blir komprimert med et variert og godt program. Vi satser satser på digitale konferanser inntil vi igjen kan invitere til vanlige konferanser, fortsetter Ødegård.

Han vil gjerne ha tilbakemeldinger på programmet. Prisen på den digitale konferansen er 950 kroner, men for Estate Pluss-abonnentene er det rabatt og en pris på 490 kroner.