Karriere:

RÅDGIVERE: Eline Gedde-Dahl og Thomas Kalvenes skal gi leietakere råd om fremtidens arbeidsplass.
RÅDGIVERE: Eline Gedde-Dahl og Thomas Kalvenes skal gi leietakere råd om fremtidens arbeidsplass.

Entra dobler antall strategiske rådgivere

Entra har ansatt Eline Gedde-Dahl og Thomas Kalvenes som nye strategiske rådgivere som skal bistå leietakere med fremtidens arbeidsplass.

Publisert

Det var i 2020 at Entra etablerte et team for strategiske rådgivere innenfor arbeidsplassutforming. Etter pandemien har etterspørselen etter den type tjenester skutt fart, og nå dobler selskapet kapasiteten på strategisk kunderådgivning. Eline Gedde-Dahl og Thomas Kalvenes er ansatt som nye strategiske rådgivere for å kunne bistå flere eksisterende og potensielle nye kunder med å skape en best mulig arbeidshverdag.

Thomas Kalvenes har erfaring med organisasjonsutvikling og endringsledelse fra blant annet KPMG og Netcompany. Han har en mastergrad innen rådgivningsvitenskap og en bachelor innen HR- og personalledelse.

Eline Gedde-Dahl er rekruttert internt, og hun har erfaring som eiendomssjef og rådgiver i Entra i tillegg til leietakerrådgivning i Malling & Co. Gedde-Dahl er utdannet innen prosjektledelse fra BI i tillegg til blant annet lederutviklingsprogram i samspill og ledelse fra AFF ved Norges Handelshøyskole.

Øvrige rådgivere i teamet er Maria Hope og Carine Blyverket, som begge har lang fartstid fra området og har utdanninger innen endringsledelse, organisasjonsutvikling og -psykologi. 

– Entra ønsker å skape Norges beste fagteam innen fremtidens arbeidsliv og vi er derfor svært fornøyde med å ha fått med oss to erfarne, kunnskapsrike og pedagogisk sterke rådgivere i Eline og Thomas. Begge er godt i gang med prosesser mot flere kunder som allerede nyttiggjør seg av deres kompetanse, sier Maria Hope.  

Powered by Labrador CMS