ANDRE TRINN: Vestblokka er det andre byggetrinnet på Torshovhøyden.
ANDRE TRINN: Vestblokka er det andre byggetrinnet på Torshovhøyden.

Enorm interesse på Torshovhøyden

Halvparten av leilighetene i Vestblokka på Torshovhøyden ble solgt ved salgsstart.

Publisert Sist oppdatert

Erik Bøhlers Macama og Orkla Eiendom står bak boligprosjektet på Torshovhøyden. Totalt består prosjektet av ca. 130 leiligheter med parkeringskjeller fordelt på henholdsvis Sydblokka, Vestblokka, Administrasjonsblokka og Høyblokka. I Sydblokka er 90 prosent av leilighetene solgt, og i forkant av salgsstarten for Vestblokka var det over 4300 personer som hadde vist interesse for prosjektet. Vestblokka er salgstrinn nummer 2, bestående av 28 leiligheter.

– Torshovhøyden er et prosjekt det har vært knyttet stor interesse for da det første gang ble lansert. Prosjektet ligger fint til på byens tak og de fleste usolgte leilighetene vil få spektakulær utsikt over store deler av byen. 50 prosent av leilighetene ble solgt i forbindelse med salgsstarten, sier prosjektmegler i Sem & Johnsen, Tom Bliksmark.

Det er entrprenøren Consto Eida AS som har fått oppdraget om å bygge Vestblokka på Torshovhøyden. Consto har tidligere vunnet oppdraget om å oppføre Sydblokka.

Til høsten lanseres neste salgstrinn på Torshovhøyden, kalt Administrasjonsblokka. Administrasjonsblokka er et tidligere kontorbygg som konverteres til boligformål med ca 20 leiligheter med god takhøyde og moderne standard.

Regulering/ ideutvikling gjennomføres av Scandinavian Development. Prosjektstyring gjennomføres av Constructive Development. Begge selskapene i egen avtale med eierselskapet.