Karriere:

«En epoke er over»
Nå vil Mona Ingebrigtsen ta på seg styreverv

Mona Ingebrigtsen slutter som sjef i Oslo Areal når Entra tar over selskapet fra første mars. Nå vil hun prioritere styreverv i eiendomsbransjen.

Publisert

Tirsdag første mars tar Entra over Oslo Areal, men det blir uten Oslo Areals adm. direktør Mona Ingebrigtsen.

– En epoke er over for meg, skriver hun på sin LinkedIn-side og utdyper overfor Estate Nyheter:

– Jeg har vært i Oslo Areal i 12 spennende år og ser for meg å ta på meg noen styreverv. Jeg er godt over 60 år og har ingen planer om å bli fast ansatt igjen. Men jeg vil holde på med eiendom og byutvikling, sier Ingebrigtsen, som allerede har styreverv i Christian Jakhelln og Svill Eiendom.

Hun mener Entra nå har tatt over det hun karakteriserer som en flott eiendomsportefølje konsentrert rundt knutepunkt i Oslo i god stand og med solide, fornøyde leietakere.

– Noen av mine kolleger blir med til Entra, vi andre finner oss nye utfordringer. Jeg er stolt av å ha ledet Oslo Areal i 12 spennende år og det er takket være dyktige og engasjerte medarbeidere at vi har kunnet levere gode resultater år etter år, og med stor verdiskaping! Jeg vil også takke kunder, samarbeidspartnere og bransjekolleger for godt samarbeid i disse årene, skriver Mona Ingebrigtsen på sin LinkedIn-side.

Powered by Labrador CMS