FORNØYD: Christian Ringnes var fornøyd da han avduket Fredrik Skavlans arbeid med sin morfars glasskunstverk.
FORNØYD: Christian Ringnes var fornøyd da han avduket Fredrik Skavlans arbeid med sin morfars glasskunstverk.

Har brukt 350 mill. på oppussingen av Scandic Holmenkollen Park

– Vi har allerede sett leieøkning, sier Ringnes, som i går kveld åpner den nye vinkjelleren og avduket Fredrik Skavlans komplettering av hans morfars glasskunstverk fra 1947.

Publisert Sist oppdatert

Det var mandag kveld at Eiendomsspars adm. direktør Christian Ringnes markerte åpningen av Scandic Holmenkollen Parks nye vinkjeller og avduking av Fredrik Skavlands arbeid med å komplettere blyglasspartiet som hans morfar Kaare Hegle skapte for hotellet til gjenåpningen i 1947.

– Det første man begynner med når man driver med hotell, er storytellingen. Men på Scandic Holmenkollen Park trenger man ingen storytelling, for her er det historie i veggene, sa Christian Ringnes.

Han tok med gjestene til vinkjelleren, hvor Skavlans kompletterte verk ble vist frem.

– Oppe på loftet fant vi et glassrute med 16 felter, hvorav 12 var intakte. Det var Kaare Hegle som hadde lagd det, Fredrik Skavlans morfar. Så da tok jeg kontakt med Fredrik og spurte om han ville gjøre det komplett, sier Ringnes.

Tekstilkunstneren Kari Skavlans teppe «dronning Margrethe», som pryder Dragebyggets trappehall, ble også vist frem.

Scandic Holmenkollen Park har vært gjennom en omfattende oppussing og Ringnes er fornøyd med resultatet.

– Rica, Scandic og vi i Eiendomsspar har brukt til sammen 350 millioner kroner på å restaurere Scandic Holmenkollen Park, sier Ringnes til Estate Nyheter.

- Får dere igjen for den investeringen?

— Vi har allerede sett en leieøkning på nesten 25 millioner kroner, og vi har lagd 27 nye rom, sier Ringnes.

Hans Eiendomssar har kjøpt seg opp til å bli den tredje største aksjonæren i Scandic Hotels, et selskap Ringnes har stor tro på.

– Scandic er utfra alle vanlige nøkkeltall som jeg kan veldig lavt priset. Det er fullt og helt en finansiell investering, sier Ringnes.

Powered by Labrador CMS