Karriere:

NY PARTNER I HJORT: Eiendomsadvokat Kristian Korsrud.

Eiendomsadvokat returnerer til gamle kjente

Kristian Korsrud er tilbake som partner i Hjort, etter nærmere tre år i Grette.

Publisert

– Hjort har et unikt fagmiljø, med kompetanse på øverste nivå innenfor sine fagområder. Hjorts velfortjente renommé innenfor tvisteløsning og prosedyre står i en særstilling. For meg er det en ubetinget glede at jeg på nytt får ta del av et miljø i den videre satsingen innenfor eiendomsutvikling og tvisteløsning.

Dette sier Kristian Korsrud til advokatfirmaet Hjorts egne nettsider, etter at han denne uken er på plass hos Hjort som partner. Korsrud kommer fra advokatfirmaet Grette, hvor han har vært siden mai 2020. Han har også syv års erfaring fra advokatfirmaet Haavind.

Korsrud har fra før rundt ti års fartstid i Hjort, og kjenner dermed advokatfirmaet godt.

– Kristian er en meget dyktig og erfaren eiendoms- og prosedyreadvokat. Han kombinerer faglig dyktighet med strategisk og kommersiell tankegang til fordel for våre klienter på en utmerket måte, sier Liv Zimmermann, avdelingsleder for eiendom og entreprise.

– I tillegg er Kristian en veldig hyggelig og morsom kollega som bidrar til et godt sosialt miljø, fortsetter Zimmermann.

På Hjorts nettsider fremgår det at Korsrud har over 20 års erfaring med eiendomsutvikling og transformasjonsprosjekter. Han har en sterk bransjeforståelse gjennom bistand for flere av Norges største private og offentlige eiendomsaktører, heter det videre.

– Dette er et område der vi skal videreutvikle oss og vokse. Vi som firma står enda sterkere både når det gjelder å trekke til oss klienter og flere dyktige ansatte med Kristian om bord, sier Managing Partner Anne Marie Due.

Powered by Labrador CMS