STYRKER TRANSAKSJONSTEAMET: Leder av Stavanger-kontoret til DNB Næringsmegling, Egil Kvannli (tv), Martin Øgreid Danielsen og Thomas Skavland (th) skal vokse videre i Stavanger.

DNB Næringsmegling rigger for vekst i Stavanger - ansetter Thomas Skavland

DNB Næringsmegling har ansatt Thomas Skavland som ny rådgiver ved Stavanger-kontoret og styrker dermed stillingen som transaksjonsrådgiver.

Thomas Skavland kommer fra DNBs utlånsavdeling og har åtte års erfaring med utlån til lokale eiendomsinvestorer i DNB Stavanger/Bedrift. Nå skal han sammen med rådgiver Martin Øgreid Danielsen og leder Egil Kvannli, styrke posisjonen som Stavanger-regionens prefererte rådgiver innen eiendomstransaksjoner.

– Vi ansetter for å betjene økt aktivitet og er svært fornøyde med å få Thomas med på laget. Nå skal vi ta på oss enda flere oppdrag og det er naturlig å styrke laget. Thomas har med seg verdifull kompetanse fra sitt arbeid med eiendomslån til regionens profesjonelle eiendomsmarked, og vil øke bredden i vår interne kompetanse, sier Egil Kvannli, leder i DNB Næringsmegling Stavanger.

– DNB Næringsmegling har de siste årene tatt en betydelig andel av transaksjonsmarkedet i Stavanger-området. Med Thomas på laget styrker vi nå et allerede svært kompetent og dedikert transaksjonsmiljø for næringseiendom i Stavanger. Dette vil også være med å forsterke synergiene på tvers av selskapets fire kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger, sier Jens-Petter Guthus, administrerende direktør i DNB Næringsmegling.

Powered by Labrador CMS