BLIR PARTNER I SIMONSEN VOGT WIIG: Øystein Nore Nyhus.

- Det må være lov å være litt stolt

En av de mest profilerte advokatene i eiendomsavdelingen til BAHR går til Simonsen Vogt Wiig.

Publisert Sist oppdatert

- I dag har jeg hatt min første dag som partner i Simonsen Vogt Wiig. Det må være lov å være litt stolt.

Slik innleder nyslått Simonsen-partner Øystein Nore Nyhus i et innlegg på LinkedIn, hvor han kunngjør overgang som senioradvokat i advokatfirmaet BAHR til partner i advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig.

Nyhus har de siste årene vært en av de mest profilerte eiendomsadvokatene i Norge. Så sent som i april kritiserte han på Estate Nyheter dagens praksis med utbyggingsavtaler, og tidligere har han stilt spørsmål om lovendringene i plan- og bygningsloven fungerer etter hensikten.

Dommer og kommuneadvokat

Nyhus har jobbet i BAHR siden september 2019. Før dette var han advokat hos Kommuneadvokaten i Oslo kommune, og han har også vært konstituert lagdommer i Borgarting lagmannsrett.

Ytterligere har han vært dommerfullmektig i Moss tingrett, han har fem års erfaring hos Sivilombudsmannen og han har to års bakgrunn som rådgiver i Olje- og Energidepartementet.

Etter første arbeidsdag hos ny arbeidsgiver, sier Nyhus følgende til Estate Nyheter:

- Simonsen Vogt Wiig er godt etablert som et av de ledende advokatfirmaene i Norge på tvisteløsning, og har en solid fot plantet i eiendomsbransjen. De har et utrolig dyktig og variert team som jeg er stolt av å bli en del av. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye oppgaver, og til å fokusere videre på spennende saker innen eiendomsutvikling, tvisteløsning og mineralutvinning.

Powered by Labrador CMS