HALVVEIS: Oppussingen av det gamle er ferdig, nå gjenstår bare bygging av en ny fløy.
HALVVEIS: Oppussingen av det gamle er ferdig, nå gjenstår bare bygging av en ny fløy.

Det gamle hotellet gjenåpner nå i splitter ny drakt

Alt skal være nytt, og ambisjonen å bli byens foretrukne sentrumshotell.

Publisert Sist oppdatert

– Det er med glede vi nå kan fortelle at Scandic Victoria Lillehammer åpner igjen etter måneder med renovasjon. Vi er stolte over resultatet og fortsetter utbyggingen av ny fløy i 2020, sier fungerende administrerende direktør Asle Prestegard i Scandic Hotels Norge i en pressemelding.

LES OGSÅ: Satser milloner på den riktige siden

Hotellet har historie tilbake til 1872, men har fremstått som slitt og trøtt de seneste årene. I september startet renoveringen.

– En betydelig investering er lagt ned i oppussingen. Alle værelser og fellesområder er totalrenovert, alle bad er nye og alt inventar er skiftet ut. I tillegg har hotellet fått ny restaurant og peisestue, og utvides med en ny fløy. Når alt står ferdig, vil hotellet ha 161 rom og 430 sengeplasser, påpeker Prestegard.

LES OGSÅ: Pusser opp og utvider for 150 millioner

Hotelldirektør Erik Fostervoll mener han har alle forutsetninger for å ta posisjonen som det foretrukne sentrumshotellet i Lillehammer.

– Vi har de siste årene hatt en sterk posisjon i regionen. Hotellet har en unik beliggenhet i sentrum av opplevelsene, sier han.

Victoriastuen var lenge en av de mest populære restaurantene i byen. Eierne har sett tilbake på storhetstiden fra 1990-tallet og gjenåpner restauranten under navnet Victoria. Også kjøkkenet har fått en oppdatering.

LES OGSÅ: Etter årevis i mørket er det nå lys i tunnelen

– Tilfredshet blant både gjester og ansatte er en prioritet når vi nå gjenåpner. Derfor jobber vi med å utvikle et bredt mattilbud slik at gjestene får det de vil ha, sier Fostervoll.