Karriere:

RYKKER OPP: Son André Hval.
RYKKER OPP: Son André Hval.

Cushman med retailsatsing - Hval blir sjef

Son André Hval rykker opp og blir Head of Retail i Cushman & Wakefield Realkapital.

Publisert

Hval kommer fra stillingen som seniorrådgiver i samme selskap, hvor han har utmerket seg med sin kompetanse på retail.

– Son har bidratt sterkt til å videreutvikle dette området hos oss, og har gjennomført flere utfordrende og store utleieoppdrag. Han er en veldig engasjert og kompetent medarbeider, og vi gleder oss til å se ham fortsette det gode arbeidet i den nye rollen som Head of Retail. I tillegg er det veldig hyggelig å se at vårt arbeid med å utvikle medarbeidere gir resultater, sier Tor Svein Brattvåg, partner og leder for utleie i Cushman & Wakefield Realkapital.

– Jeg setter stor pris på tilliten jeg er blitt vist, og gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver internt i selskapet. Gode bygulv og aktive førsteetasjer bidrar til å skape attraktive arbeidsplasser oppover i etasjene, og jeg ser frem til å bistå enda flere gårdeiere i å sikre en god leietakermiks, sier Hval.

Son André Hva har jobbet i selskapet siden juni 2018, og det er hans kompetanse på levende bygulv som gjør at han nå blir leder for retailavdelingen.

– Vi ser at aktive og attraktive førsteetasjer er en viktig suksessfaktor i utviklingen av gode kontorbygg. Samspillet mellom retail og kontorutleie bidrar til å gjøre kontorlokaler mer attraktive, samtidig som økt trafikk av mennesker til kontorene er bra for aktørene på gateplan, sier Brattvåg.

– Son og jeg har alltid samarbeidet tett om dette, og vi vil nå fortsette det arbeidet med uforminsket styrke, legger Brattvåg til.

Powered by Labrador CMS