Karriere:

STØRRE TEAM: Analysesjef Hans Petter Skogstad (bak til venstre) og leder Verdivurdering Arne T. Eriksen i Cushman & Wakefield Realkapital har sikret seg Mathias Arnesen (foran tv), Benedicte Lunde og Adrian Eiekenes (bak til høyre)

Cushman henter unge talenter

Cushman & Wakefield Realkapital har ansatt tre nye medarbeidere til analyseavdelingen.

Publisert Sist oppdatert

Ansettelsen av de tre unge talentene skjer ifølge selskapet for å sikre fortatt vekst og fornyelse.

– Vi har svært god erfaring med å rekruttere unge talenter og la de bli kjent med alle avdelinger i vårt rådgiverhus før de etter hvert spisser seg. Det er et høyt aktivitetsnivå hos alle virksomhetsområdene våre. Med ansettelsen av disse talentene, legger vi grunnlaget for fortsatt vekst. Det er viktig å gi unge talenter muligheter og slippe de til, sier CEO og partner Anders Solaas i Cushman & Wakefield Realkapital.

Mathias Arnesen (23) er ansatt som analytiker i Cushman & Wakefields avdeling for verdivurderinger, og har sin utdannelse fra Universitá Bocconi i Milano, Italia. Der har han tatt en BSc i International Economics and Management.

Adrian Eikenes (25) har tatt en Master i Eiendomsutvikling fra NMBU og blir analytiker i analyseavdelingen. Han skal støtte avdelingene for Leietakerrådgiving og Utleie.

Benedicte Lunde (22) er ansatt som analyseassistent og skal skaffe flere leads til utleieavdelingen og avdelingen for Leietakerrådgiving. Hun er student og tar en Master of Science in Business på BI.

Powered by Labrador CMS