SOLGT: Realkapital Investor har solgt Pontoppidansgate 7 på Sagene.
SOLGT: Realkapital Investor har solgt Pontoppidansgate 7 på Sagene.

Colliers-syndikat kjøpte Trikkestallen

Et Colliers International Corporate-syndikat har kjøpt Trikkestallen på Sagene fra Realkapital Investor.

Publisert

Trikkestallen har adressen Pontoppidansgate 7 på Sagene og har vært solgt flere ganger de seneste årene. I 2017 kjøpte et syndikat satt opp av Realkapital Investor og Beringer Finance eiendommen fra et Arctic Securities-syndikat. Nå casher investorene bak syndikatet inn gevinsten og selger eiendommen videre til et Colliers-syndikat med to aktive investorer som skal drifte eiendommen videre selv.

Transaksjonen gjennomføres ved at Colliers-syndikatet tar over alle aksjene i Trikkestallen på Sagene AS, som eier eiendommen. Selskapet hadde leieinntekter på 18,2 millioner kroner i fjor. Eiendommen har et samlet bygningsareal på 9.166 kvadratmeter og en tomt på 7.727 kvadratmeter.

– Eiendommen har en unik beliggenhet og ligger meget godt plassert på Sagene. Vi har stor tro på en fortsatt god utvikling for denne eiendommen og er derfor svært fornøyde med kjøpet av en så sentralt beliggende eiendom. Eiendommen huser i dag viktige leietakere som SATS og Voice, sier Thor Bjørdal i Colliers International Corporate.

Det opplyses ikke om noen salgssum.

Powered by Labrador CMS