Karriere:

TIL CITYCON: Camille Berg-Pedersen går fra Promenaden Management til Citycon, mens Dag Helge Setekleiv kommer fra Thon Eiendom.

Citycon ansetter ny utviklingsdirektør og ny utleiesjef

Citycon har ansatt Dag Helge Setekleiv som ny utviklingsdirektør og Camilla Berg-Pedersen som ny utleiesjef.

Publisert Sist oppdatert

Citycon eier, forvalter og utvikler multifunksjonelle sentre i Norden til en verdi av 4,4 milliarder euro. Til sammen eier Citycon 36 sentre i Norge, Finland, Sverige, Estland og Danmark. Dag Helge Setekleiv og Camilla Berg-Pedersen skal bidra til å utvikle Citycons norske virksomhet.

Ny utviklingsdirektør Dag Helge Setekleiv får ansvar for Citycons portefølje av utviklingsprosjekter i Norge, som blant annet er Trekanten i Asker, Oasen i Bergen, Linderud senter i Oslo og Herkules Park i Skien. Setekleiv kommer fra jobben som utviklingssjef i Thon Eiendom og har tidligere også jobbet i Amfi Drift.

– Jeg gleder meg til å utvikle morgendagens sentre sammen med menneskene i Citycon. Vi skal utvikle viktige deler av blant annet Oslo, Bergen og Asker med bakgrunn i Citycons strategi om å skape byer fulle av liv. Vi skal åpne opp sentrene mot omgivelsene, vi skal legge til rette for møteplasser og arbeidsplasser, vi skal satse på atmosfære og spennende spisesteder og vi bygger boliger og hotell på knutepunkt hvor dette er naturlig, sier Dag Helge Setekleiv, utviklingsdirektør i Citycon.

– Vi er veldig fornøyde med å få Dag Helge på laget. Han har lang erfaring og en god match for våre ambisjoner for fremtiden. Han går inn i et sterkt utviklingsteam i Norge og kommer til å samarbeide med hele den nordiske utviklingsavdelingen, sier Erik Lennhammar, Chief Development Officer i Citycon.

Camilla Berg-Pedersen blir nye utleiesjef i Citycon. Hun blir en del av ett stort team som jobber med å utvikle Citycons relasjon med leietakere og sørge for at sentrene utvikler seg i henhold til Citycons strategi og behovene i de lokale markedene. Berg-Pedersen har blant annet vært utleiesjef i Promenaden Management og eiendomssjef i Carucel Eiendom.

– Jeg ser frem imot nye utfordringer sammen med teamet i Citycon. Dette er en spennende bransje som er i endring, og jeg tror Citycon har det som skal til for at leietakere, senter og lokalsamfunn vil oppleve en positiv utvikling i fremtiden, sier Camilla Berg-Pedersen, utleiesjef i Citycon.

– Vi er veldig glade for at Camilla har kommet til oss. Hun kommer til å bli en viktig del av utleieteamet, og jeg har stor tro på at hun kommer til å bidra inn i vårt gode samarbeid med våre leietakere, sier Anne Lene Falch, Head of Leasing Norway i Citycon.

Powered by Labrador CMS