NYTT: Det nye kvartalet i Hamar skal få 121 leiligheter samt næringslokaler. Ill.: StudioNSW, Hamar
NYTT: Det nye kvartalet i Hamar skal få 121 leiligheter samt næringslokaler. Ill.: StudioNSW, Hamar

Bygger et helt kvartal for 310 millioner

Obos Nye Hjem, Utstillingsplassen Eiendom og Betonmast Eiendom trår skikkelig til i Hamar.

Publisert Sist oppdatert

Vangsveien 33 AS har inngått totalentreprisekontrakt med Betonmast Innlandet på bygging av prosjektet 2317 Sentrumskvartalet på Hamar. Kontrakten har en verdi på ca. 310 millioner, ifølge en pressemelding.

2317 Sentrumskvartalet omfatter et helt kvartal i Hamar sentrum, og får 121 borettslags- og selveierleiligheter samt enkelte næringslokaler på gateplan. Kvartalet ligger i umiddelbar nærhet til byfasiliteter, Mjøsa, togstasjon og byens nyeste kjøpesenter, og vil tilføre Hamar sentrum en oppgradering.

Salgsstart er planlagt høsten 2019.

LES OGSÅ: Ser for seg et stort boligpotensiale

– Vi er svært fornøyd med å endelig få realisert denne store og viktige sentrumseiendommen, sier prosjektdirektør Knut Erik Manstad i Obos Nye Hjem.

– Det er første gang vi samarbeider med Obos Nye Hjem og Utstillingsplassen, som i likhet med oss ser spennende muligheter i regionen. Den gode prosessen vi har hatt lover godt for videre samarbeid, uttaler administrerende direktørHans Jørgen Lundby i Betonmast Eiendom.

LES OGSÅ: Mange hundre leiligheter i en ny bydel

– Reisen har vært lang fra vi begynte å jobbe med første prosjekt på denne tomta, med både opp- og nedturer, så det kjennes godt å ha signert kontrakten, påpeker daglig leder Nils Raymond Laeskogen i Betonmast Innlandet.

Bak Vangsvegen 33 AS står OBOS Nye Hjem AS, Utstillingsplassen Eiendom AS og Betonmast Eiendom AS.