RYDDER OPP: Emil Eriksrød fortsetter å få ned gjelden i Recreate.

Nytt eiendomssalg fra Recreate

Recreate fortsetter oppryddingen og selger sin eierandel i Fornebuveien 1-3 til et Pareto-syndikat.

Publisert Sist oppdatert

Recreate har eid 50 prosent av Fornebuveien 1-3 etter at det børsnoterte selskapet sammen med Brødrene Jensen kjøpte eiendommen fra Realkapital Investor i februar 2021. Nå har et syndikat satt opp av Pareto Securities kjøpt alle aksjene i Fornebuveien 1-3 AS med en pris som tilsvarer en eiendomsverdi på ca. 281 millioner kroner. Samtidig går Brødrene Jensen inn med 50 prosent av aksjene i syndikatet som kjøper og blir dermed fortsatt medeier i Fornebuveien 1-3.

Salget er en del av Recreates arbeid med å få ned gjelden og forbedre selskapets stressede likviditetssituasjon og få ned kostnadene. Recreate har brukt de seneste månedene på å selge unna eiendommer, kutte kostnader og vil nå fokusere på eiendommene i Vestfold og Telemark.

Fornebuveien 1-3 er et kontorbygg på 8.300 kvadratmeter og er leid ut til Commfides Norge, Schlumberger og Evolve Norge. Det er Newsec som var selgers rådgiver i transaksjonen. Thommessen var selgers juridiske rådgiver, mens Haavind var kjøpers juridiske rådgiver.

Powered by Labrador CMS