Karriere:

TIL BRAATHEN EIENDOM: Caroline Navarro skal videreføre hotellservicen i tre av kontorbyggene til Braathen Eiendom.
TIL BRAATHEN EIENDOM: Caroline Navarro skal videreføre hotellservicen i tre av kontorbyggene til Braathen Eiendom.

Braathen Eiendom henter fra hotellbransjen til sin Flyt-satsing

Braathen Eiendom har ansatt Caroline Navarro som salgsansvarlig for møte og event.

Publisert Sist oppdatert

Caroline Navarro har bakgrunn fra hotellbransjen, sist fra Nordic Hotels & Resorts. Nå vil Braathen Eiendom styrke Flyt-satsingen med ansettelsen av Navarro som salgsansvarlig for møte og event. Hun får ansvaret for å leie ut møterom, auditorium og eventarealer til både interne og eksterne kunder.

– Jeg er lidenskapelig opptatt av å legge omtanke og energi i å skreddersy viktige sammenkomster for våre kunder. Det kan være alt fra mindre møter til konferanser og store kundearrangement, sier Caroline Navarro.

Braathen Eiendom er blitt en av markedets største tilbydere av møterom og auditorium gjennom sitt Flyt-konsept, som tilbys i Haakon VIIs gate 2 i Vika og Dronning Eufemias gate 8 og 16 i Barcode.

Gjennom Flyt tilbys totalt 3 auditorium, 30 møterom, eventlokaler som takterrasse, restaurant eller skybar, kursrom samt de nye tilskuddene podcastrom og smartstudioet CommuRoom.

– Min oppgave å tilby et sømløst produkt pluss det lille ekstra. Kundene skal føle seg trygge på at deres møte eller arrangement er godt ivaretatt, slik at de selv kan ha fokus på relasjonsbygging og resultater, forteller Navarro.

Braathen Eiendom startet Flyt i 2018, den gang med kontorhotell i Hakon VIIs gate 2. Siden har eiendomsselskapet utvidet satsingen betydelig, og tilbyr nå både kontorhotell og møtefasiliteter i alle tre bygg. 


– Nå er vi glade for at pandemien er over og at vi kan ta i bruk alle de flotte lokalene vi har ferdigstilt de siste årene. Caroline strekker seg langt for å gi kundene opplevelsen av «en annen standard», i tillegg til at hun er en god relasjonsbygger. Vi er veldig fornøyde med at hun er blitt en del av Braathen-teamet, sier konstituert daglig leder/ direktør for utleie og marked i Braathen Eiendom, Ingrid E. Moe.

Powered by Labrador CMS