SENTRUMSUTVIKLING: Slik ser utviklerne for seg det nye boligprosjektet.
SENTRUMSUTVIKLING: Slik ser utviklerne for seg det nye boligprosjektet.

Bonum med boligprosjekt i Bærum

- De helhetlige planene og opprustningen av gater og byrom gir både oss og framtidige kjøpere forutsigbarhet hvilke kvaliteter nabolaget vil ha, sier sjefen.

Publisert

Prosjektet som etter planen skal få både leiligheter og rekkehus ligger langs med jernbanen ved Stabekk stasjon.

- Vi har fulgt med Stabekk over noen år og overvåket interessante utviklingstomter. Sentrum og området rundt stasjonen blir veldig flott med utviklingen som nå er planlagt, og da vi fikk muligheten her var det en enkel vurdering å slå til, sier administrerende direktør Anders Bakken Eriksen i Bonum.

De har engasjert R21 arkitekter og jobber sammen med Asplan Viak med justeringer i forkant av oppstartsmøte med Bærum kommune i løpet av kort tid.

Blokk og rekkehus

- De helhetlige planene for Stabekk og opprustningen av gater og byrom gir både oss og framtidige kjøpere forutsigbarhet om hvilke kvaliteter nabolaget vil ha. Vi har stor tro på å utvikle Stabekk som et attraktivt nærsentrum. Dette prosjektet blir en viktig del av denne utviklingen, sier Sebastian Bjercke i R21 arkitekter.

Prosjektet skal bygges på det som opprinnelig er tre eiendommer, Gamle Drammensvei 33, Nyveien 30 og Nyveien 32. Bonum eier to av dem allerede og overtar den siste til sommeren. Planen deres er å bygge ei blokk på fem etasjer og et torg mot jernbanen, samt rekkehus med forhager og vestvendte terrasser rundt et felles gårdsrom. Antall enheter er ukjent på dette tidspunktet.

Powered by Labrador CMS