Karriere:

GOD TIMING: Erik Lee Myklebust mener det er et godt tidspunkt for CBRE å øke fokuset mot hotellnæringen.
GOD TIMING: Erik Lee Myklebust mener det er et godt tidspunkt for CBRE å øke fokuset mot hotellnæringen.

Blir sjef for hotellsatsing

Erik Lee Myklebust blir sjef for CBREs nye nordiske rådgivningstjeneste for hotell- og servicenæringen.

Publisert

CBRE forsterker sin satsning på hotell- og servicenæringen i Norden og har utnevnt Erik Lee Myklebust som nordisk leder for segmentet.

– Vi anser det som et godt tidspunkt å styrke vårt fokus mot hotellnæringen. CBREs plattform er av en slik skala at vi kan tilby den beste rådgivning, løsninger og innsikt til våre kunder, og hjelpe dem med å stake ut en ny kurs i dagens endrede landskap, sier Erik Lee Myklebust, Head of Hotels, Norden.

Han får ansvaret med å bygge opp og koordinere det regionale teamet som skal styrke CBREs globale hotell-ekspertise. CBRE mener mange hotelleiere har behov for en ny forretningsplan i kjølvannet av Covid19-pandemien, med endringer i både forretningsreiser og private reiser. Samtidig lanserer andre eiendomssektorer nå kvaliteter som tidligere var knyttet til hotell- og servicenæringen, bl.a. coworking, tilbud av studenthybler, helse- og velværetilbud - og tradisjonelle eiendomsbesittere tilbyr høyere grad av service og fleksibilitet.

– Det er mange muligheter, og fallgruver, i den nye markedssituasjonen vi står overfor. Vi ser at skilleveggene bokstavelig talt tas ned for å kunne skreddersy tilbud til virksomheter som skal tiltrekke seg neste generasjon arbeidstakere, hvor fleksibilitet, mobilitet og miljø står sterkt. Eiere og drivere av hotelleiendom må derfor kunne samarbeide bedre for å møte nye trender og dertil muligheter, og må også søke samarbeid med eiere av andre typer eiendommer og leverandører av andre tjenester, sier Myklebust.

Powered by Labrador CMS