RYKKER OPP: Frida Tosterud Grov blir forfremmet til partner i Colliers.

Blir partner i Colliers

Frida Tosterud Grov i Colliers Capital Markets er blitt utnevnt til partner i Colliers.

Publisert

Hun blir en del av Colliers' partnerskap sammen med svenske Julia Bergqvist og Christina Kämpe i Stockholms og Göteborgs Capital Markets-avdeling. Innen utleie blir Marie Meyer i Stockholm partner og innenfor leietakerrådgivning er Lovisa Andersson i Stockholm utnevnt til partner.

Colliers skriver i en melding at utviklingen av partnerskapet markerer en betydelig milepæl i Colliers Nordics reise for å bli den beste arbeidsgiveren i bransjen.

– I Colliers er vi svært stolte av kulturen vår, og vår evne til å tiltrekke og utvikle gode talenter. Jeg sender mine varmeste gratulasjoner til de som har blitt forfremmet, i det de blir en del av partnerskapet. Vi forfremmer fem kollegaer som alle har vist frem våre selskapsverdier og har opparbeidet seg betydelig anerkjennelse fra både kunder og kollegaer. De vil være avgjørende når vi fortsetter å vokse og utvikle virksomheten vår, og sikre at vi opprettholder vårt ubøyelige fokus på ytelse, sier Bård Bjølgerud, administrerende direktør og partner i Colliers Norden.

Powered by Labrador CMS