FRA SOLON TIL BULK: Nina Hage bytter jobb.
FRA SOLON TIL BULK: Nina Hage bytter jobb.

Blir konserndirektør i Bulk

Nina Hage går fra stillingen som eiendomsutvikler i Solon Eiendom til konserndirektør i Bulk Industrial Real Estate.

Publisert

– Bulk er et veldig spennende selskap med imponerende resultater og utvikling. Tung kompetanse er koblet med ambisjoner og tydelige vekstmål, og bærekraftsatsingen gjennomsyrer alle prosesser. Gjennom mange år på utviklersiden har jeg sett at fremtidsvisjoner og gjennomføringsevne skaper resultater. I Bulk Industrial Real Estate finnes begge deler og det gleder jeg meg veldig til å kunne utvikle videre, sier Nina Hage.

Hun har bakgrunn fra Solon Eiendom og AF Gruppen, hvor hun begge steder hadde stillingen eiendomsutvikler. Bulk Industrial Real Estate er en av Skandinavias ledende aktører innen logistikk og industrieiendom. Selskapet har siden starten i 2006 bygget og har under oppføring mer enn 450 000 kvadratmeter industribygg.

– Med Nina på plass får vi en leder med bred erfaring fra ulike sider av eiendomsutvikling i tillegg til sterke kommersielle egenskaper. Bulk har ambisiøse målsettinger for å vokse industrieiendomsområdet vårt i Norden både organisk og strukturelt, og Nina bringer den rette energien og «can do» attituden som kreves for å lykkes, sier Jon Gravråk, CEO i Bulk Infrastructure Group AS.

Powered by Labrador CMS