TIL REALKAPITAL INVESTOR: Iver Breiby.
TIL REALKAPITAL INVESTOR: Iver Breiby.

Blir CFO i Realkapital Investor

Iver Breiby er ansatt som ny CFO i Realkapital Investor.

Publisert

Iver Breiby kommer fra stillingen som founding partner i Axera, hvor han har vært hovedansvarlig for finansiell rådgivning/finansiell DD ved eiendomstransaksjoner. I perioden 2017-2020 hadde han ansvaret for finansielle DD med en samlet transaksjonsverdi på 65 milliarder kroner.

Breiby er statsautorisert revisor, og begynte i stillingen som CFO i Realkapital Investor nå i mai. Han har også bakgrunn fra Ness, Risan & Partners, Kjelstrup & Wiggen AS (nå RSM) og Oslo kommunerevisjon.

– Vi gleder oss til å få Iver ombord. Med sin brede erfaring og nettverk vil Iver være en sterk bidragsyter i prosjektenes økonomiske og finansielle styring. Videre håper vi å få på plass en analytiker før sommeren, sier daglig leder Andreas Jansen.

I midten av februar ble det kjent at ledelsen i Realkapital Investor brøt ut for å etablere en ny virksomhet, hvor de skulle ta større eierandeler selv. Det var ledertrioen Anders Brustad Nilsen, Anders Aasand og Arild Aubert som ble enige med de øvrige eierne av Realkapital Investor om å skille lag. Siden har Realkapital Investor hentet inn Jørgen Bue Solli til det nye lederteamet. Han kom fra Malling & Co Project Finance, hvor han hadde ansvaret for eiendomssyndikering.

Powered by Labrador CMS