TIL NUMA: Fredrik Berlin skal øke NUMAs norske portefølje.

Blir ansvarlig for hotellkjeden NUMAs nordiske satsing

Fredrik Berlin skal lede NUMAs satsing i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Publisert Sist oppdatert

 Etter en fullført mastergrad i eiendomsinvestering startet Fredrik Berlin sin karriere som analytiker hos JLL og deretter som prosjektleder hos Pangea Property Partners. Han har også erfaring som eiendomsutvikler hos NCC og kommer til NUMA fra jobben som direktør for Real Estate Corporate Finance hos Arctic Securities.

Fredrik Berlin blir ansvarlig for NUMAs satsing i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

– Vi er fornøyde med at en erfaren eiendomsekspert som Fredrik Berlin blir en del av NUMA Group. Han styrker vårt team med ytterlige kunnskap og ekspertise om det nordiske eiendomsmarkedet og har et stort nettverk, spesielt i Sverige og Stockholm. Med Fredrik Berlin på plass er vi rigget for videre ekspansjon i et attraktivt nordisk marked, sier Dimitri Chandogin, President i Numa Group.

NUMAs portefølje i Norge er i dag på to eiendommer i Oslo: Posthallen og Skovveien 15 på Frogner. Begge drives i samarbeid med Carucel Eiendom. NUMA har spesialisert seg på bruk av teknologi, slik at hotellkjeden drives så digitalt som mulig. Nå varsler NUMA kraftig vekst i Norden.

– I løpet av de neste månedene ønsker vi å øke vår portfolio i Norden til flere hundre boenheter. Vår heldigitale forretningsmodell er særlig attraktiv i et nordisk marked med høye lønnskostnader, og vi leter nå intensivt i alle de nordiske hovedstedene etter passende eiendommer med beliggenhet i trendy og pulserende områder, sier Fredrik Berlin, Director Nordic Expansion, Numa Group.

Powered by Labrador CMS