BLOKKER: To år skal det ta å bygge dette boligprosjektet.
BLOKKER: To år skal det ta å bygge dette boligprosjektet.

Begynnelsen på 85 leiligheter

Nå settes spaden i jorda på det første byggetrinnet. Peab er valgt som totalentreprenør for en kontraktssum på 119 millioner kroner.

Publisert

Klosterfoss Utvikling, som eies av Citycon og Peab Eiendomsutvikling, står bak utviklingen av Herkules Park i Skien. Det første av to trinn får 40 leiligheter som skal være innflyttingsklare sommeren 2023 ifølge en pressemelding.

– Grunnforholdene på tomta er gode, og vi ser for oss en effektiv byggeprosess, sier regionsjef Terje Kaasa Larsen i Peab Bygg.

Ønsker å tilføre lokalmiljøene verdi

Klosterfoss Utvikling har i løpet av ti år bygget 160 leiligheter i Herkulesområdet like ved Herkules Senter i Skien kommune. De 85 som skal bygges i dette prosjektet blir fordelt på fire blokker med totalt salgsareal på 7.600 kvadratmeter.

– Vi opplever at boligene i dette området er populære og at folk trives. Det er dette vi ønsker å få til ved flere av sentrene våre i Norden, å tilføre lokalmiljøene verdi ved å bygge boliger i forbindelse med møteplasser, helsetjenester og handlemuligheter, sier kommersiell direktør Håkon Tuv Dalland i Citycon.

Første byggetrinn består av to seks etasjer høye blokker over en parkeringskjeller. Leilighetene måler mellom 67 og 130 kvadratmeter og er priset fra 3,99 til 11,69 millioner kroner.

Det inkluderer fellesgjeld mellom 1,99 og 5,84 millioner.

Powered by Labrador CMS