STYRET: Fra venstre: Peter Henrik Svarstad, Lars Martin Lunde, Andreas Tronstad og John Grimsen. Gunnar Naper, Christian Falck-Pedersen og Petter W. Borg var ikke tilstede da bildet ble tatt.
STYRET: Fra venstre: Peter Henrik Svarstad, Lars Martin Lunde, Andreas Tronstad og John Grimsen. Gunnar Naper, Christian Falck-Pedersen og Petter W. Borg var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Attivo får inn sterke eiere og klargjør for storsatsing

Attivo skal endre kurs fra å være et management-selskap til å bli en av de store spillerne i eiendomsmarkedet.

Publisert Sist oppdatert

Den industrielle eiendomssatsingen kan gjøres etter å ha fått med seg familieselskapet L.A. Lund AS, pensjonskassen MP Pensjon, Alco Eiendom og Bjerke Eiendom inn på eiersiden. Målet er at det nye eierskapet vil være med på å styrke selskapet videre fremover.

– Det nye selskapet gir en tydelig og forutsigbar eierstruktur og vil bidra til å forsterke selskapets hovedfokus, som er å bygge gode hjem for våre kjøpere, til god kvalitet og til riktig pris. Dette er viktig i et stadig mer krevende boligmarked. Målet er å ta minst en tredjedels eierskap i de prosjektene selskapet skal utvikle. Dette gjør at vi får god kontroll i våre prosjekter, sier daglig leder Espen Strand i Attivo.

Attivo har drevet med eiendomsutvikling i tyve år i Oslo og Akershus. Selskapet samarbeider med tett med arkitekt, megler og sin faste totalentreprenør Strukta på alle sine prosjekter. Det nære samarbeidet skal sikre en god og kostnadseffektiv byggeprosess og at prosjektene kan utvikles spesielt tilpasset markedet og det geografiske området prosjektet ligger i.

Attivo utvikler eiendommer innen både segmentene bolig og næring, men hovedfokus vil også fremover primært være bolig. Målet er å anskaffe prosjekter som skal kunne realiseres og selges. Selskapet vil primært søke eiendommer for nybygg, men også konverterings- og rehabiliteringsprosjekter er aktuelt, der dette er riktig.

I dag har Attivo en portefølje på syv pågående prosjekter med ca. 700 boliger under utvikling.

Powered by Labrador CMS