MER ANSVAR: Arcasas nyutnevnte assosierte partnere, f.v. Svein Hertel-Aas, Hauk Jonathan Lien, Luke Henley James, Truls Schiefloe Sandbakk, Jenny Andersson, Preben Berthelsen Bie og Anne Lee Holm.
MER ANSVAR: Arcasas nyutnevnte assosierte partnere, f.v. Svein Hertel-Aas, Hauk Jonathan Lien, Luke Henley James, Truls Schiefloe Sandbakk, Jenny Andersson, Preben Berthelsen Bie og Anne Lee Holm.

Arcasa utnevner syv assosierte partnere

Syv sentrale medarbeidere i Arcasa arkitekter blir assosierte partnere.

Publisert

Rollene som assosierte partnere er ny i selskapet og skal bidra til å styrke selskapet faglig og kommersielt.

– Da vi gjennomførte vårt godt planlagte generasjonsskifte, var det enighet i partnergruppen om at flere medarbeidere skulle få mer ansvar. I første omgang valgte vi ut syv av våre dyktige arkitekter til disse nye rollene. Jeg er glad for at de har takket ja til dette ansvaret, sier daglig leder Anne Cathrine Lund-Steigedal i Arcasa Arkitekter.

Luke Henley James har jobbet i Arcasa i 17 år og har tidligere erfaring fra Claudio Silvestrin, Dransfield Owens de Silva og Niels Torp Arkitekter. Jenny Andersson begynte i Arcasa i 2018 og har bakgrunn fra Egg arkitekter og Løvseth og partners. Anne Lee Holm hadde erfaring fra både Petter Bogen arkitektkontor, ANX arkitekter og Logg arkitekter, da hun kom til Arcasa i 2015. Hauk Jonathan Lien er utdannet fra Oslo og Madrid og har jobbet i Arcasa siden han ble uteksaminert fra Arkitektur og designhøyskolen i Oslo. Preben Berthelsen Bie er utdannet fra samme skole og var hos Lund + Slaatto Arkitekter, før han kom Arcasa i 2007. Truls Schiefloe Sandbakk var praktikant i Arcasa i ett år under studiene, og startet i selskapet straks han var ferdig utdannet i 2016. Svein Hertel-Aas er utdannet arkitekt og fotograf. Han var medeier i HRTB Arkitekter, før han startet i Arcasa i 2014.

Arkitektene som blir assosierte partnere skal få et større ansvar med oppdragsgiverne.

Hauk Jonathan Lien og Jenny Andersson er med i Konsept-avdelingen i selskapet, mens Anne Lee Holm er en del av Arcasa Urban. Luke Henley James, Preben Bertelsen Bie, Svein Hertel-Aas og Truls Schiefloe Sandbakk er en del av selskapets Bolig-gruppe.

– Kravene til både utviklere og oss som arkitekter øker. Styrkingen vi nå gjør sikrer at vi kan bistå våre oppdragsgivere enda bedre med å møte den utviklingen vi ser, og være i front, både på bolig, næring og innen byutviklingsprosjekter, sier Lund-Steigedal.

Powered by Labrador CMS