NYE I SELTOR: Fv: Kjetil Skånhaug, Stian Lauritzen og Svein Hågen Hansen.
NYE I SELTOR: Fv: Kjetil Skånhaug, Stian Lauritzen og Svein Hågen Hansen.

Ansetter tre prosjektsjefer

Seltor Bolig vokser sterkt og har ansatt tre prosjektsjefer som har erfaring fra utvikling av boligprosjekter.

Publisert Sist oppdatert

Seltor Bolig, som eies av Seltor Gruppen, har hatt sterk vekst den seneste tiden og har derfor styrket laget med tre erfarne prosjektsjefer med bakgrunn fra JM og OBOS.

Stian Lauritzen er ansatt som prosjekt- og akkvisisjonssjef med ansvar for Seltor Boligs prosjekter i Telemark. Han har 20 års erfaring fra boligbransjen og har de senere årene vært både regionssjef og akkvisisjonssjef i JM. Han har også bakgrunn som eiendomsmegler. I Seltor Bolig jobber Stian Lauritzen med akkvisisjon, utvikling og bygging av nye prosjekter.

Svein Hågen Hansen er ansatt som prosjektsjef med ansvar for Seltors Boligs prosjekter i Vestfold. Han kommer fra stilling som prosjektsjef i JM og har 20 års erfaring fra selskapet. I den perioden har han ledet et stort antall prosjekter, med hovedvekt på utvikling og bygging av felt med konsentrert småhusbebyggelse, og han har vært fagsjef for konsentrert småhusbebyggelse. I Seltor Bolig jobber Svein med akkvisisjon, utvikling og bygging av nye prosjekter.

Kjetil Skånhaug er hentet inn som prosjektsjef med ansvar for flere av Seltor Boligs prosjekter i Oslo og Viken. Han har 11 års erfaring fra boligbransjen og kommer fra stillingen som prosjektleder i OBOS Nye Hjem. Før det var han prosjekteringsleder og anleggsleder i AF. I Seltor Bolig jobber Kjetil Skånhaug med akkvisisjon, utvikling og bygging av nye boligprosjekter.

– Vi er strålende fornøyde med å ha fått Stian, Svein og Kjetil med på laget. Seltor Bolig har en ambisiøs vekststrategi for årene som kommer, og det er derfor godt å ha fått på plass et så sterkt team som sikrer oss nødvendig kapasitet fremover, og som vil sikre at vi utvikler gode boligprosjekter der boligkjøperne vil trives, sier Axel Knutson, daglig leder i Seltor Bolig.