SLUTTER: Anne Helene Mortensen.
SLUTTER: Anne Helene Mortensen.

Anne Helene Mortensen slutter i DNB Næringsmegling

DNB Næringsmeglings sjef slutter og næringsmegleren har nå startet jakten på ny adm. direktør.

Publisert Sist oppdatert

– Etter åtte år i DNB NM er det god timing for et karriereskift for meg selv og supert for DNB Næringsmegling å få inn nye krefter som kan ta selskapet videre, sier Anne Helene Mortensen.

Styret setter nå i gang arbeidet med å finne Mortensens erstatter. Inntil videre er Elisabeth Teigland Gjersdahl konstituert som adm. direktør i DNB Næringsmegling. Hun har blant annet erfaring fra investeringsdivisjonen og nå sist som ansvarlig for arealplanleggingen i hele DNB konsernet.

– Jeg har ennå mange år igjen i arbeidslivet, men ønsker å prioritere tiden min litt annerledes fremover. Som mange vet har jeg engasjert meg i kultur og lokalsamfunnet hvor jeg bor. Jeg ønsker å bruke mer tid med de menneskene jeg har lært å kjenne i ulike sammenhenger gjennom en lang karriere, ikke minst gjennom årene i DNB NM. Jeg har eksempelvis savnet å kunne ta aktive styreverv, sier Anne Helene Mortensen.

Hun ønsker DNB Næringsmegling og kollegaene lykke til i neste fase.

- Anne Helene har tilført oss masse og jobbet hardt, og som fungerende styreleder skjønner jeg hennes valg. Vi er glade for at Anne Helene fortsatt er med litt til, slik at de får overført kompetanse og lagt til rette for en god overgang. Vi ønsker Anne Helene lykke til videre, sier fungerende styreleder, Olav T. Løvstad.

Powered by Labrador CMS