Leieavtale med Husbanken

Papirbredden 3 har fått Husbanken som leietaker.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Tidligere i dag skrev NE nyheter om planene om å bygge 10 500 kvadratmeter kontorlokaler i det tredje byggetrinnet til Papirbredden i Drammen. Nå har Papirbredden Eiendom, som eies av Entra Eiendom og Drammen kommune, fått på plass en leieavtale for nybygget som skal stå ferdig i 2015.

– Papirbredden Eiendom kunne tilby lokaler som passer Husbankens behov godt, med beliggenhet i et interessant område. I tillegg var det viktig for vår beslutning at Papirbredden 3 er et FutureBuilt-prosjekt med meget gode miljøkvaliteter, sier administrerende direktør Bård Øistensen i Husbanken.

Nybygget blir på seks kontoretasjer med en takterrasse. Det er meningen at man skal få utadrettet virksomhet på gateplan mot torget.

– Vi er glade for å kunne ønske Husbanken velkommen til Papirbredden, og gleder oss veldig til å realisere nybygget. Nå ser vi etter flere leietakere som ønsker å flytte inn i de nye lyse arealene, sier Aarebrot i Entra.

Papirbredden 3 har helt fra start vært prosjektert etter Futurebuilts kvalitetskriterier. Nabobygget, Papirbredden 2, er et passivhus med energiklasse A. Entra Eiendom tar sikte på å videreføre dette byggets kvaliteter til Papirbredden 3.

Bilde fra kontraktssigneringen. (Foto: Entra Eiendom)

Powered by Labrador CMS