NY PROPR-SJEF: Kjetil Eriksson.
NY PROPR-SJEF: Kjetil Eriksson.

Kjetil Eriksson ny PROPR-sjef

Etter mer enn ti år som eiendomsmegler skal han nå få folk til å droppe megler.

Publisert

Kjetil Eriksson er ansatt som ny daglig leder i PROPR, tjenesten der man selger boligen uten å måtte bruke penger på megler.

– Jeg har selv jobbet som megler i mange år, og har sett hvor mange av prosessene som har blitt effektivisert, sier Kjetil Eriksson.

Eriksson har vært eiendomsmegler i mer enn tolv år, nå sist som partner hos Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Der har han vært sentral i meglerselskapets omfattende ekspansjon.

Les også: Stor eiendomsutvikler med 11 ansettelser

– Bedre for folk flestNå ønsker han at effektiviseringen også skal komme kundene til gode.

– Det eneste kundene egentlig har sett av effektiviseringen i meglerbransjen er at prospektene har blitt finere og dyrere, innsalgsbrosjyrene mer spektakulære og brandingen av meglerselskapene enda tydeligere. Slik det er i dag betaler kunden brandingen til meglerforetakene gjennom prospekter og annonser, sier Eriksson.

Kraftig økningStadige flere velger å heller selge boligen selv, også gjennom PROPR. Så langt i år har tjenesten daglig fått flere nye kunder, og takten er økende, opplyser selskapet.

– Med PROPR sparer man store beløp på liten egeninnsats. Det er ingen tvil om at dette er fremtiden innen boligsalg i Norge, sier Eriksson.

Les også: R8 henter kommunikasjonssjef fra egne rekker

PROPR reklamerer med at data som man trenger for å selge boligen, hentes ut automatisk. I tillegg har man en spesialutviklet budløsning som sørger for at man kan være sikker på at både selger og kjøper er den de utgir seg for å være.

Når budrunden er avsluttet, sitter kjøper og selger med en komplett budlogg som viser alle bud.

Eriksson overtar for Merete Nordvik, som fortsetter som styremedlem i PROPR.

Powered by Labrador CMS