SIKRET: Driften av kongressenteret er sikret i et nytt samarbeid.
SIKRET: Driften av kongressenteret er sikret i et nytt samarbeid.

Adolfsen-brødrene sikrer videre drift av X Meeting Point

Norlandia Hotel Group og HEAS er blitt enige om å samarbeide om driften av messe- og kongressenteret i Lillestrøm.

Publisert

Samarbeidet er kommet i stand ved at Adolfsengruppens Norlandia Hotel Group og Hellerudsletta Eiendom med Arne Blystad i spissen, har stiftet et nytt driftsselskap, ifølge en pressemelding.

X Meeting Point som gikk overende i forrige uke er et konferanse-, messe- og eventsenter i Lillestrøm kommune. Tanken bak det nye samarbeidet er å optimere resultatet gjennom kombinasjonen av lokal drift, en aktiv eiendomsutvikler og en profesjonell reiselivsaktør.

LES OGSÅ: Bruker 300 mill på boliger i sjøkanten

- Vi skal bygge for fremtiden og sikre videre drift. Selv om det har vært en utfordrende tid for bransjen er det viktig å se nye muligheter, konsolidere og skape nye samarbeidsformer, sier adm dir Morten A. Kahrs i Norlandia Hotel Group.

- Vi er svært fornøyd med å ha landet et spennende sameierskap og samarbeid, påpeker styreleder Andreas Tronstad i Hellerudsletta Eiendom.

LES OGSÅ: Ga opp prosjektet til 250 mill

Adm dir Gyrid Eggen som har vært med siden åpningen i august 2017 og skal lede driften videre. Allerede 13. august starter den første messa.

Eiendomsselskapet Hellerudsletta Eiendom eier og utvikler den 350 mål store tomta, og har investert mye de seneste årene. På eiendommen er det ca 37.000 kvadratmeter bygningsmasse i tillegg til en stor hytteutstilling.

Norlandia Hotel Group har 27 hoteller i Norge og Sverige.