Aktuelt

MIPIM er avlyst

Etter først å ha utsatt MIPIM til juni, har arrangøren av Europas største eiendomsmesse nå kansellert årets arrangement.

PRØVER IGJEN I 2021: MIPIM i Cannes er kansellert, og potensielle deltakere må vente til mars neste år. Foto: Shutterstock
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Med litt over en uke igjen før MIPIM 2020, sendte arrangøren REED-MIDEM ut meldingen om at eiendomsmessen var utsatt fra uken som begynte 9. mars til uken fra 2. til 5. juni.

– Våre kunder og ansattes helse er vår største prioritet. Gitt utviklingen mener vi det beste er å utsette MIPIM til juni, sa CEO Paul Zilk i REED-MIDEM.

Nå er det klart at arrangørene gir opp å arrangere årets MIPIM i Cannes.

– Situasjonen rundt COVID-19 endres daglig og myndighetenes tiltak blir stadig mer restriktive. Det synes klart at å arrangere et stort MIPIM-arrangement i Cannes i juni ikke er passende, gitt den raske spredningen, den ødeleggende påvirkningen og den usikre utviklingen av viruset. Siden det ikke er mulig å organisere et tradisjonelt MIPIM innen utgangen av dette året, planlegger vi en annerledes form for samling for kundene til høsten i Paris, pluss en digital event som kalles MIPIM Connect. Disse har som mål å hjelpe bransjen med å komme tilbake og er forløperen til MIPIM i Cannes i mars i 2021, sier Filippo Rean, Real Estate Division Director i REED-MIDEM.

La ut eneboliger for 105 millioner kroner (+)
Bolig
Nå vil boligutviklerne sikre boligsalget
Bolig
Pecunia fortsetter å utvide eiendommene (+)
Utvikling
– Lovende produksjonstall fra PBE i Oslo
Utvikling
Overrasket over nyboligsalget
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Ny mann i Solon
Karriere
Oslo Finans kjøper to eiendommer (+)
Transaksjoner
Gammelt bygg i Stavanger blir moderne oase
Utvikling
Trekker forslag om forskrift om stengning av Kartverket (+)
Juss

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.