Karriere

Slutter i WeWork

Salman Saeed slutter i WeWork.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Dermed har både Henrik Botten Taubøll og Salman Saeed sluttet i coworking-giganten som satte bremsene på da den planlagte børsnoteringen ble lagt på is i fjor høst. Salman Saeed kom til WeWork fra Bonum Utvikling og ble ansatt for å lede ekspansjonen i det nordiske markedet og å bygge videre på porteføljen i Nederland. Etter å ha signert leiekontrakt for ti bygg i fem byer, takker Saeed for seg i selskapet.

«Med endringer i strategien til WeWork, og det faktum at jeg på mange måter føler at jobben er gjort, kan jeg nå se tilbake med stor tilfredshet på tiden i WeWork og arbeidet som vi har lagt ned i selskapet», skriver Saeed i en e-post til sine kontakter.

Salman Saeed har i løpet av de seneste årene blitt en av eiendomsbransjens personligheter, som en av grunnleggerne og leder i foreningen Ung i Næringseiendom. Han ble trukket frem i Estate Medias «10 på vei opp»-liste i 2015 og ble trukket frem som «Supertalent i næringseiendom» av Kapital i 2018. Videre sitter han i styret i bransjeforeningen Norsk Eiendom og var i 2017 finalist i E24s kåring av Norske ledertalenter.

Salman Saeed har sin siste dag i WeWork den 20. Mars.

– Etter mer enn 200 reisedøgn i WeWork i 2019 vil jeg nå ha litt fri og bli vant med følelsesn av å bo i Oslo, sier Saeed.


Hør tidligere WeWork-direktør Henrik Botten Taubøll i vår podcast om coworking her:

Senter-utleiere behøver ikke rystes av Malvik-dommen (+)
Juss
Koronaeffekten på eiendomsmarkedet
Aktuelt
Suksess i den leilighetsløse bygda
Bolig
Etablerer reiselivsgigant mens korona herjer (+)
Transaksjoner
Dyreste i Stavanger
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Fører digital handelskrig mot korona – og det funker (+)
Aktuelt
Ansett en Mama for lunch
Play
Eiendomsaktører og regjeringens støttepakke (+)
Juss
Boligprisene faller
Bolig

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.