NYTT: Slik vil utviklerne ha det på eiendommen sin. Ill.: AART Architects

Kjøpte i 2018 – vil bygge 30.000 kvm

Ser for seg tre moderne kontorbygg i det voksende clusteret.

Publisert Sist oppdatert

Bertel O. Steen Eiendom jobber med et stort utviklingsprosjekt i Nils Hansens vei 9-11, en tomt på 12 dekar på Bryn som de kjøpte i 2018. Nå melder selskapet seg inn i samarbeidet der over 20 eiendomsaktører fremmer Bryn-Helsfyr-områdets utvikling til en enda mer levende del av Oslo, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Vil ha høyere utnyttelse

Sammen med AART/SJ Architects jobber selskapet med et bymessig utviklingsprosjekt fordelt på tre moderne, bærekraftige kontorbygg med nyskapende delingskonsepter – døpt Primo Bryn. Planen er å etablere et nytt forhandleranlegg i sokkeletasjen og 25-30 000 kvadratmeter utleiekontorer. Prosjektet er i planfasen, og planprogrammet ligger ute til høring.

LES OGSÅ: Vil bygge på i Storgata

– Eiendommen skal oppleves som et godt sted å være for leietakere og som et viktig tilskudd for området, med fellesarealer ute og inne. Det legges vekt på å skape trivelige, grønne uteområder med klatreskulpturer langs turveien og torget mellom byggene, og et vannspeil på plassen. Også forbipasserende ønskes velkommen til bedriftsrestauranten og kaffebaren, skriver arkitektfirmaet blant annet i et prospekt.

LES OGSÅ: Nå starter prosjektet til 300 mill

– Vi er veldig fornøyde med kjøpet og har store ambisjoner for utviklingen. Hele Bryn-Helsfyr-området er i en spennende transformasjon mot en enda mer levende del av byen, og vi vil bidra. Primo Bryn skal bli en attraktiv, bærekraftig kontoreiendom og gi et bymessig løft for området, sier markedsdirektør Thomas Howard i Bertel O. Steen Eiendom.

LES OGSÅ: 800 boliger. Minst 3 milliarder kroner. 

Powered by Labrador CMS