HØY STANDARD: Utleieboligene skal holde en høy standard, forteller Juan David Alexander Myrann i Evergreen Management.

Vil tilby co-living i Norge

Evergreen Management AS satser på co-living, og har planene klare for sitt konsept i Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Co-living er et levedyktig alternativ for mennesker over hele verden. Folk liker lange og korte opphold i varierte steder og byer. Vi bringer dette alternativet til Norge, skriver Evergreen Management på sin hjemmeside.

I samarbeid med Tag Arkitekter har Evergreen Management AS startet å lete etter egnede arealer i Oslo-området.

– Vi tenker at beboerne har hvert sitt rom, og så blir det fellesarealer med blant annet stue og kjøkken. Dette er et konsept som er stort i andre land, og det er bare et tidsspørsmål før det tar av i Norge, sier Juan David Alexander Myrann i Evergreen Management.

Han forteller at målgruppen for utleieboligene i Oslo er unge voksne, som kanskje har flyttet til Oslo for å begynne i sin første jobb.

Konseptet høres litt ut som TV-serien «Friends»?

– Vi håper det blir like morsomt å bo hos Evergreen. Utleieboligene vil holde en høy standard, og det blir moderne møbler, svarer Myrann.

Les også: Thon vant frem i bystyret

Han forteller at co-living har etablert seg rundt om i verden som en del av den fremvoksende delingsøkonomien, og har samtidig et sosialt aspekt.

– Det å bo i litt mindre private rom veies opp med deling av gode felles arealer og fasiliteter som en privat person ellers ikke kunne hatt tilgjengelig i egen bolig. I utlandet finner en eksempelvis, svømmebassenger, treningsrom, bibliotek med mer i slike co-living arealer, sier han.

Boformen henter mye fra co-working. Mulighet for kortere leieavtaler, enklere å flytte inn og ut – ettersom det er fult møblert – og flere tjenester tilgjengelig for leietakerne er blant elementene som co-living kan tilby det private leiemarkedet.

Powered by Labrador CMS