Bolig

Startet bygging etter godt salg

Skanska er nå i gang med å bygge 161 blokkleiligheter.

I GANG: Skanska har startet å bygge Tigergården.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Etter godt salg på det sjette salgstrinnet på Ensjø Torg  i Oslo har Skanska nå startet byggingen av prosjektet Tigergården som det er sjette av i alt syv trinn, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Over 100.000 per kvadratmeter er ingen hindring

– Ensjø Torg begynner virkelig å ta form og Tigergården vil bidra til å løfte området enda mer, sier Helen Gåsvik som er regiondirektør for boligutvikling på Østlandet i Skanska Eiendomsutvikling.

Prosjektet skal få takhager med blomstereng og gress samt dyrkingskasser for beboerne i tillegg til drivhus, utekjøkken, wc og lekeområder samt soner for ro.

LES OGSÅ: Kan bli 855 leiligheter på gammel Statsbygg-eiendom

Det er Skanska Norge ved Bygg Oslo som bygger hele Ensjø Torg, på og rundt Ensjø T-banestasjon mellom Kampen og Helsfyr. Her forvandles en bilby og industriområde til en levende bydel med boliger, kontorer og servicetilbud. Totalt bygger her Skanska ca 630 blokkleieligheter, barnehage og ca 2500 kvadratmeter næring, samt et parkeringshus for beboerne.

LES OGSÅ: Solgt på en dag

Tigergården skal bestå av tre ulike blokkonsepter med leiligheter fra 39 til 124 kvadratmeter. Prosjektet er planlagt ferdigstilt i 2022.


Estate Media er ute med sin første podcast i samarbeid med DNB. Vi diskuterer blant annet om det bygges nok boliger i Oslo og om boligutviklerne har hatt det for lett. Blant gjestene er Mathis Grimstad fra Stor-Oslo Eiendom, Rolf Thorsen fra Selvaag Bolig og Tollef Svenkerud fra Fredensborg Bolig.

Blir løpt ned når de lanserer fond med dette (+)
Analyse
Eiendomsskatt for næringseiendom: Det lønner seg å klage
Juss
Investorene vil kjøpe mer eiendom
Aktuelt
Snart byggestart for hotell på Økern
Utvikling
Corona gir hotellsmell (+)
Aktuelt
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Kvitter seg med 105 mål stor næringspark (+)
Transaksjoner
Må møte som tiltalt i retten denne uken (+)
Juss
Vil hedre sin avdøde kone på Fornebu
Utvikling
Rentetoppen er nådd
Play

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.