110 MILL.:  Kruse Smith Entreprenør har bygd parkeringshuset for de ansatte. Foto: SUS2023/Woldcam

Bygde garasje til 110 mill

- Vi trenger plassene for alle de som skal jobbe på byggeplassen, sier prosjektdirektøren.

Publisert Sist oppdatert

Kruse Smith Entreprenør på Forus er ferdige med parkeringshus for de som skal jobbe på det nye universitetssykehuset i Stavanger.

– Noen tenker kanskje at det er rart at et parkeringshus er første milepæl for ferdigstillelse i dette gigantiske byggeprosjektet, men vi trenger disse 500 plassene for alle de som skal jobbe på byggeplassen, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør or sykehuset.

LES OGSÅ: Den gamle industribydelen er en magnet på boligkjøpere

Kruse Smith startet ifølge Forus Nærnigspark arbeidet med parkeringshuset i april 2019. Nå er prosjektet til en verdi av tilnærmet 110 millioner kroner inkludert moms ferdig i henhold til avtalen. 3. februar tas parkeringshuset i bruk.

– Samarbeidet med prosjektet SUS2023 har vært svært bra helt fra starten. I Kruse Smith har vi hatt som mål å levere bygget tidlig i 2020. Det har vi nå klart og vi gjør det helt uten HMS-hendelser, påpeker regiondirektør Kristin Stømer Frafjord.

LES OGSÅ: Kjøpte for 70 mill, selger for 270

For to år siden ble det klart at Kruse Smith skal sette opp råbyggene over bakken – en kontrakt verdt over en halv milliard kroner. Nå når parkeringshuset er ferdig starte arbeidet med heissjakter og andre sjakter.

– Utover sommeren og tidlig høst vil folk se at det nye universitetssykehuset realiseres og blir et synlig landemerke, poengterer Kari Gro Johanson.

LES OGSÅ: Satser på massivtre for 500 mill

 

 

Powered by Labrador CMS