Utvikling

Det gamle hotellet gjenåpner nå i splitter ny drakt

Alt skal være nytt, og ambisjonen å bli byens foretrukne sentrumshotell.

HALVVEIS: Oppussingen av det gamle er ferdig, nå gjenstår bare bygging av en ny fløy.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Det er med glede vi nå kan fortelle at Scandic Victoria Lillehammer åpner igjen etter måneder med renovasjon. Vi er stolte over resultatet og fortsetter utbyggingen av ny fløy i 2020, sier fungerende administrerende direktør Asle Prestegard i Scandic Hotels Norge i en pressemelding.

LES OGSÅ: Satser milloner på den riktige siden

Hotellet har historie tilbake til 1872, men har fremstått som slitt og trøtt de seneste årene. I september startet renoveringen.

– En betydelig investering er lagt ned i oppussingen. Alle værelser og fellesområder er totalrenovert, alle bad er nye og alt inventar er skiftet ut. I tillegg har hotellet fått ny restaurant og peisestue, og utvides med en ny fløy. Når alt står ferdig, vil hotellet ha 161 rom og 430 sengeplasser, påpeker Prestegard.

LES OGSÅ: Pusser opp og utvider for 150 millioner

Hotelldirektør Erik Fostervoll mener han har alle forutsetninger for å ta posisjonen som det foretrukne sentrumshotellet i Lillehammer.

– Vi har de siste årene hatt en sterk posisjon i regionen. Hotellet har en unik beliggenhet i sentrum av opplevelsene, sier han.

Victoriastuen var lenge en av de mest populære restaurantene i byen. Eierne har sett tilbake på storhetstiden fra 1990-tallet og gjenåpner restauranten under navnet Victoria. Også kjøkkenet har fått en oppdatering.

LES OGSÅ: Etter årevis i mørket er det nå lys i tunnelen

– Tilfredshet blant både gjester og ansatte er en prioritet når vi nå gjenåpner. Derfor jobber vi med å utvikle et bredt mattilbud slik at gjestene får det de vil ha, sier Fostervoll.

Nesten hele hyttefeltet til 200 mill forsvant på et blunk
Aktuelt
800 boliger. Minst 3 milliarder kroner (+)
Bolig
Bygger næringsbygg til over 200 mill
Aktuelt
Oslo Finans med ansettelser
Karriere
Höegh utvider styret
Karriere
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Malling med digital storsatsing
Tech
– Gjeninnfør momsfritaket på offentlig infrastruktur
Aktuelt
Har registrert feil i eiendomsskatten i Oslo
Bolig
UtviklingsABC – Del 3 – Innledende om kjøp av utviklingseiendom
Juss

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.