Transaksjoner

Selger kjøpesentre

Berg Eiendom Levanger har lagt ut Magneten kjøpesenter for salg.

TIL SALGS: Magneten kjøpesenter og to omkringliggende eiendommer.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er selskapene BE Moafjæra 14 AS (Magneten), BE Moafjæra 12 AS (Meny, Europris), BE Moafjæra 16 AS (Rema og Burger King) og Magneten Drift AS (driftsselskapet til BE Moafjæra 14 AS) som Berg Eiendom levanger nå har lagt ut for salg.

– Vi er kommet til et punkt der en videre utvikling av kjøpesenteret vil kreve full oppmerksomhet av en aktiv og profesjonell aktør med tilstrekkelige økonomiske muskler. Vi tror at med de riktige eierne på plass sikrer man god fremdrift og fullt fokus på videreutviklingen av Magneten kjøpesenter og Levanger som handelsby, sier Arild Berg.

Han eier Berg Eiendom Levange sammen med Solfrid Hindrum Berg. De har vært med på en kraftig vekst siden kjøpesenteret ble etablert i 1986.

Total omsetning for kjøpesenteret endte på 935 millioner kroner med  omkringliggende eiendommer, som gir en omsetningsvekst på 5 prosent fra 2018 og totalt 27% vekst siste fem år. De tre eiendommene som selges hadde en omsetningsvekst på 8,4 prosent i 2019. Antall besøkende har også hatt et betydelig løft til 1,85 millioner i 2019.

Magneten ligger på plass nr. 50 på Kvarud sin liste over de 60 største kjøpesenter i 2018.

Arild Berg ønsker at en aktør med høy kompetanse og kapasitet skal sette seg i førersetet for videreutviklingen av senteret.

Nesten hele hyttefeltet til 200 mill forsvant på et blunk
Aktuelt
800 boliger. Minst 3 milliarder kroner (+)
Bolig
Bygger næringsbygg til over 200 mill
Aktuelt
Oslo Finans med ansettelser
Karriere
Höegh utvider styret
Karriere
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Nå går starten for prosjektet til 300 mill (+)
Bolig
Malling med digital storsatsing
Tech
– Gjeninnfør momsfritaket på offentlig infrastruktur
Aktuelt
Kan revolusjonere morgendagens hyttebygging (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.