SLUKT: SG arkitektur er kjøpt av Norconsult. F.v: Kate Holm, Ove Mork, ekstern rådgiver Per Christian Gomnæs, Bård Sverre Hernes og Thora Heieraas. Foto: Norconsult

Ble slukt av gigant etter 50 år

SG arkitektur har drevet arkitektvirksomhet i over 50 år. Nå er de kjøpt opp.

Publisert Sist oppdatert

Norconsult har kjøpt SG arkitektur på Hønefoss, ifølge en pressemelding.

SG arkitektur er med sine sju medarbeidere det største arkitektmiljøet på Hønefoss, og har levert arkitekttjenester til offentlige og private byggherrer over store deler av Østlandet. Tjenestene omfatter planlegging og prosjektering av de fleste typer bygg, med hovedvekt på skoler, barnehager samt helse- og omsorgsbygg. For tiden er kontoret engasjert i prosjekter som Harestua skole, Hole ungdomsskole og Ringerike interkommunale legevakt og ambulansestasjon.

LES OGSÅ: David vant over Goliat

– De kompletterer og styrker vår kompetanse, spesielt innen skole og omsorgsbygg. Vi gleder oss til å trekke veksler på disse mulighetene, sier divisjonsdirektør for plan, arkitektur og landskap i Norconsult, Thora Heieraas.

– Arkitektkontoret har en lang og solid historie på Hønefoss, men nå var tiden moden for å bli en del av et større miljø, sier daglig leder Ove Mork i SG arkitektur.

LES OGSÅ: Kjøpte for 70 mill, selger for 270

Etter kjøpet 1. januar har Norconsult over 30 medarbeidere på Hønefoss.

 

Powered by Labrador CMS