Utvikling

Ønsker å utvide Bryn Senter

Scala Eiendom vil oppføre et nytt bygg på drøyt 5 251 kvadratmeter i tilknytning til Bryn Senter. Det foreslås forretninger i første etasje og tre etasjer med helserelatert tilbud.

ØKENDE FOLKETALL: - Med et økende folketall blir etterspørselen etter helserelaterte tilbud og behov for handelsareal større, skriver AMB Arkitekter.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– På tross av et økende folketall har Bryn Senter stort sett stått uforandret i flere år. For at senteret skal kunne fremstå som konkurransedyktig, er det behov for både en utvidelse av tilbud og en modernisering av bygningsmassen, skriver AMB Arkitekter i bestilling av forhåndskonferanse hos Plan- og bygningsetaten (PBE).

Bryn Senter består i dag av 3 etasjer med forretning, parkering og et helsebygg. Det totale arealet er på 38 675 kvadratmeter BRA, hvorav 14 519 kvadratmeter brutto gulvflate er utnyttet til forretning.

Scala Eiendom ønsker å utvide dette arealet med 5 251 kvadratmeter med et nytt bygg på 4 etasjer.

Les også: Fikk ja til skilsmisseboliger

– Med et økende folketall blir etterspørselen etter helserelaterte tilbud og behov for handelsareal større. Tilbygget er omtrent like stort som det eksisterende helsebygget, og samler forskjellige helsetjenester på Bryn Senter. Det skal tilbys et helhetlig og samordnet tjenestetilbud med leger og rådgivere fra forskjellige fagfelt, heter det i henvendelsen til PBE.

Bryn Senter ligger ved Østensjøveien og E6/Ring 3 med tilknytning til kollektivtrafikk med egen bussholdeplass (Bryn Senter) og T-bane stasjonen Høyenhall.

Det foreslåtte tilbygget ligger på vestsiden av senteret mot E6/Ring 3.

– I dag er senterets vestside preget av parkering og tett bakfasade. Tilbygget skaper et bedre og mer inviterende uttrykk mot omgivelsene, og gir senteret et løft, skriver AMB Arkitekter.

Estate med podcast
Aktuelt
Ansetter prosjektdirektør
Karriere
Sitter igjen med millionregning etter eiendomskonkurs (+)
Analyse
Har milliardene – jakter partnere
Transaksjoner
Syndikatene kjøper mest og nå kommer livselskapene
Transaksjoner
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Blant de dyreste leilighetene i Bærum (+)
Bolig
Konverterer kjøpesenter
Aktuelt
Kjøpte 15 mål i fjor, nå har giganten fått inn en partner
Bolig
Seiret i eiendomstvist i Bærum (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.