Karriere

Petter Eiken skal lede styret i Conceptor Bolig

Pensjonstilværelsen til Petter Eiken varte ikke lenge.

NY: Petter Eiken blir styreleder i Conceptor Bolig.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Petter Eiken som nylig gikk av med pensjon fra stillingen som konserndirektør i Bane NOR med ansvar for knutepunkt og eiendom, blir styreleder i Conceptor Bolig på nyåret, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Selges for tredje gang på fem år

– Vi er glade for at Petter Eiken takket ja til tilbudet om å bli styreleder, sier Ronnie Egeland som dermed gir fra seg stafettpinnen for å fortsette som styremedlem. Styret består videre av Vidar Lyhus, Jon E. Skjørshammer og Asbjørn M. Johansen.

– Jeg har hatt en spennende tid i Bane NOR hvor jeg blant annet ledet de store endringene som fulgte med jernbanereformen. Conceptor Bolig har imponert meg med en klar og fokusert strategi. Det blir spennende å bidra aktivt som styreleder fremover, påpeker Eiken.

LES OGSÅ: Utbyggingen vil ta en mannsalder

Han startet i ROM Eiendom i 2014 som ble en del av Bane NOR i 2017. Før det var han viseadministrerende direktør for Skanska internasjonalt og administrerende direktør for Skanska Norge. Han har også erfaring fra transportsektoren som tidligere styreleder for Norsk Jernbanedrift og har hatt flere lederstillinger i Veidekke. Eiken er utdannet sivilingeniør Bygg ved Norges tekniske høyskole (NTH) i Trondheim. Han er født og oppvokst i Porsgrunn i Telemark.

 

Bygger lager til en halv milliard
Aktuelt
Jages for flere ulovlige forhold (+)
Analyse
Legger 1,7 milliarder på bordet for ny flyplass
Utvikling
Skyhøyt grunneierbidrag på Filipstad
Utvikling
Over 10 milliarder i Bergen
Transaksjoner
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Negativ til boliger langs E18 på Skøyen
Bolig
Her kan det komme 40 leiligheter (+)
Bolig
Starter med 148 leiligheter i første trinn (+)
Bolig
Ukens tips – Sletting av heftelser
Juss

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.