Karriere

Petter Eiken skal lede styret i Conceptor Bolig

Pensjonstilværelsen til Petter Eiken varte ikke lenge.

NY: Petter Eiken blir styreleder i Conceptor Bolig.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Petter Eiken som nylig gikk av med pensjon fra stillingen som konserndirektør i Bane NOR med ansvar for knutepunkt og eiendom, blir styreleder i Conceptor Bolig på nyåret, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Selges for tredje gang på fem år

– Vi er glade for at Petter Eiken takket ja til tilbudet om å bli styreleder, sier Ronnie Egeland som dermed gir fra seg stafettpinnen for å fortsette som styremedlem. Styret består videre av Vidar Lyhus, Jon E. Skjørshammer og Asbjørn M. Johansen.

– Jeg har hatt en spennende tid i Bane NOR hvor jeg blant annet ledet de store endringene som fulgte med jernbanereformen. Conceptor Bolig har imponert meg med en klar og fokusert strategi. Det blir spennende å bidra aktivt som styreleder fremover, påpeker Eiken.

LES OGSÅ: Utbyggingen vil ta en mannsalder

Han startet i ROM Eiendom i 2014 som ble en del av Bane NOR i 2017. Før det var han viseadministrerende direktør for Skanska internasjonalt og administrerende direktør for Skanska Norge. Han har også erfaring fra transportsektoren som tidligere styreleder for Norsk Jernbanedrift og har hatt flere lederstillinger i Veidekke. Eiken er utdannet sivilingeniør Bygg ved Norges tekniske høyskole (NTH) i Trondheim. Han er født og oppvokst i Porsgrunn i Telemark.

 

Har investert 100 millioner i rorbuer (+)
Utvikling
Vil ha enda bedre AI
Tech
Hotellsalg lagt på is
Transaksjoner
Forbereder stengning av Kartverket (+)
Juss
Geilo-investor: – Vi er ved godt mot
Aktuelt
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Positiv til utvikling på Ensjø (+)
Bolig
Ukens tips – Leiereduksjoner og leiefritak (+)
Juss
Forventer at gårdeiere stiller opp til dugnad
Nyheter
Disse unntaksreglene bør du merke deg (+)
Juss

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.