Karriere

Ansetter eiendomssjefer

Storebrand Asset Management Eiendom har ansatt to nye eiendomssjefer.

STYRKER EIENSOMAVDELINGEN: Dag Tønder (i midten) har hentet Anders Johnsrud (tv) og Magnus Reite.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Anders Johnsrud og Magnus Reite er ansatt som nye eiendomssjefer i Storebrand Asset Management Eiendom.

Anders Johnsrud kommer fra stillingen som eiendomsforvalter og prosjektleder i Statens Vegvesen, hvor han blant annet har ledet samlokaliseringen i Stor-Oslo til et nytt felles bygg på Helsfyr.

– Det har vært en utrolig fin og lærerik tid i Statens vegvesen. Spesielt deres fokus på effektivisering og profesjonalisering av eiendomsporteføljen har ført til spennende prosjekter, både innen bygg og organisasjon. Jeg ser frem til å bli en del av forvaltningslaget til SAM Eiendom og ikke minst få jobbe med en så attraktiv eiendomsportefølje, sier Johnsrud.

Han får blant annet ansvaret for Filipstad Brygge. Anders Johnsrud har en master i eiendomsutvikling og forvaltning fra NTNU og har også bakgrunn som prosjektleder i Trygge Barnehager.

Magnus Reite kommer fra Urban Jungle hvor han siden 2015 har vært med på å bygge opp og lede, deres satsning på bygulvsutvikling og utleie av næringseiendom.

– Det har virkelig vært spennende, og ikke minst lærerikt å ha fått være med på den fantastiske reisen Urban Jungle har gjennomført siden oppstarten for seks år siden. SAM Eiendom forvalter noen av de fineste eiendommene i Oslo, flere med både kontor og handel der jeg kan få brukt min erfaring. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene, sier Reite som har fått ansvaret for Vikaporteføljen.

Magnus Reite har en master i eiendomsutvikling fra NMBU.

– Vi er veldig glade for å få Anders og Magnus med på laget. De representerer en ny generasjon som har gjort et bevisst utdanning- og karrierevalg innenfor næringseiendom. Vi må sørge for at vi følger med på alle endringene i bransjen og at vi hele tiden er i stand til å svare på leietakernes behov, sier forvaltningsdirektør i Storebrand Asset management Dag Tønder.

Bonum vil bygge boliger – PBE anbefaler park
Bolig
Snappet prosjekt fra konkurrent, men PBE er ikke fornøyd (+)
Utvikling
Hentet penger i tøft obligasjonsmarked
Aktuelt
Suksess i indre by (+)
Utvikling
Husleie eller ikke husleie, det er spørsmålet (+)
Juss
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Nå vil boligutviklerne sikre boligsalget
Bolig
La ut eneboliger for 105 millioner kroner (+)
Bolig
Pecunia fortsetter å utvide eiendommene (+)
Utvikling
– Lovende produksjonstall fra PBE i Oslo
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.