Karriere

Ny daglig leder og nye partnere

Arkitektfirmaet får fire nye partnere og ny daglig leder når driften av kontoret skal profesjonaliseres.

PARTNERGRUPPEN: Fra v.: Tord Kvien, Torkel Hiorth, Cesar Leal, Hanne Ugedahl Solheim, Niels A. Torp, Bente Ulvøy, Øyvind Neslein, Gaute Grønmo.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det kjente arkitektfirmaet NIELSTORP+ Arkitekter har vært heleid og drevet av Niels A. Torp helt frem til 2013, da Øyvind Neslein kom inn som partner. To år senere ble også Tord Kvien innlemmet som partner. Nå skal arkitektkontoret styrke seg for fremtiden ved å ta inn fire nye partnere. Samtidig blir Bente Ulvøy daglig leder i NIELSTORP+ Arkitekter.

Les også: Vant den asiatiske eiendomsbransjens Oscar

Daglig leder: Bente Ulvøy

Bente Ulvøy har bakgrunn fra finans og prosjektledelse og har vært økonomi- og administrasjonssjef i selskapet siden 2013.

De fire nye partnerne er Torkel Hiorth, som har vært prosjektleder på flere av arkitektkontorets største prosjekter. Han har stor kompetanse på terrengforming og bygningsfysikk.

Cesar Leal har vært en sentral drivkraft bak NIELSTORP+ Arkitekters miljøengasjement, med BREEAM sertifisering og bred internasjonal erfaring.

Hanne Ugedahl Solheim har i en årrekke hatt en sentral rolle for kontorets produksjon med grundig og god detaljering, materialbruk og formspråk.

Gaute Grønmo er instrumentell i det kontinuerlige arbeidet med kontorets BIM-satsing, VR, AR og annen 3D-prosjektering i alle ledd.

– Vi skal fortsette å levere gode hus, og de nye partnerne vil bringe ny energi inn i firmaets ledelse. Bente har vist seg å være en sentral ressurs for kontorets forretningsmessige utvikling og vil fortsette å fokusere på den helhetlige driften av kontoret, sier en fornøyd Niels A. Torp, faglig leder og designansvarlig.

Økonomistyring for eiendomsselskaper i krisetider (+)
Aktuelt
Syndikat kjøpte to politistasjoner (+)
Transaksjoner
Viktige MVA-avklaringer ved redusert leie, utsatt betaling av leie og leiefritak (+)
Juss
Nordiske proptech-profiler samlet bransjen til erfaringsdeling over landegrensene
Tech
Er sikret for ett år og satser i krisetider
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Nytt tap for staten i sak om dokumentavgift (+)
Juss
Frykter langvarig skader
Aktuelt
Tror bransjen i stor grad kan reddes (+)
Aktuelt
Bonum vil bygge boliger – PBE anbefaler park
Bolig

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.